Nummi – Saukkola

Tervetuloa Nummen ja Saukkolan kaupunginosiin – täydellisen lähelle pääkaupunkiseutua sijoittuvaan helmeen, joka kutsuu kotiin!

Nummen ja Saukkolan sijainti on vertaansa vailla, lähellä pääkaupunkiseutua sekä Karkkilaa, Saloa, Someroa ja Vihtiä. Tämä tekee alueesta entistä houkuttelevamman asuinpaikan – täydellisen tasapainon kaupungin ja luonnon rauhan välillä.

Etäisyydet eri alueilta kaupungin keskustaan ovat erittäin kohtuullisia: Pusulasta noin 35 km, Nummelta noin 26 km ja Saukkolasta noin 22 km.

Nummi, Pusula ja Saukkola sekä niiden aidoilla ja elinvoimaisilla kylillä mahdollistavat perheystävällisen asumisen ja aktiivisen vapaa-ajan vieton. Oman kunnan alueella sijaitsevat monipuoliset peruspalvelut takaavat laadukkaan ja turvallisen arjen.

Ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja Keräkankareen upeat maastot tarjoavat ihanteelliset puitteet lenkkeilyyn, suunnistukseen, maastopyöräilyyn ja ratsastukseen. Talvella lumiset maisemat houkuttelevat hiihtäjiä eripituisille hiihtolenkeille aina lapsiperheistä aktiivihiihtäjiin. Alueen luonnon- ja kulttuurimaisema on kuin suoraan postikortista, tarjoten vaihtelevia maisemia mäkisine metsineen, kumpuilevine peltoineen, järvineen ja lampineen. Asukkaat ja matkailijat saavat nauttia lukuisista upeista nähtävyyksistä, kuten Myllymäen torpasta, Hyrsylän mutkasta, Kovelan traktorimuseosta, Nummen harmaakivikirkosta ja Pusulan puukirkosta.

Tule ja löydä oma paikkasi Nummen ja Saukkolan kaupunginosien lumoavasta ympäristöstä – täällä jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia ja elämyksiä!

 

Haluatko jättää hakemuksen unelmiesi tontille? Se onnistuu vaivatta klikkaamalla alla olevia karttaotteita.

Kun valitset tontin karttakuvasta, näet välittömästi kyseisen tontin tärkeät tiedot oikealla. Hakemuksen täyttäminen on helppoa: klikkaa vain ”Lisää tämä tontti hakemukseen” -painiketta tontin tiedoissa, ja tontti varataan sinulle heti, kun lähetät hakemuksen. Karttakuvassa voit seurata varaamasi tontin rajojen muuttumista katkoviivaksi.

Tarvitsetko lisätietoja rakennuslupiin tai rakentamiseen liittyvistä asioista? Alueen lupavalmistelija on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä.

Alueella kunnallistekniikka on valmiina, mikä helpottaa uusien rakennusprojektien toteutusta.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

 

NYBERG / SAUKKOLA

Aluee sijaitsee Saukkolan taajaman sydämessä, vain hetken ajomatkan päässä valtatie 110:lta. Täältä löydät kaikki tarvittavat peruspalvelut, jotka tekevät päivittäisestä elämästäsi sujuvaa ja miellyttävää. Ruokakauppa, apteekki, parturi, kirjasto, pankki ja huoltoasema ovat kaikki helposti saavutettavissa.

Perheille Nummen yhtenäiskoulu tarjoaa laadukasta koulutusta vain noin neljän kilometrin päässä, joten lasten koulunkäynti on vaivatonta.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta.

  

.                                            . Korttelit 62-63 sekä osa64 ja 65  Korttelit osa64 ja 65 sekä 66-69

 

 

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

 

TAVOLA / SAUKKOLA

Tervetuloa upealle alueelle, joka on suunniteltu erityisesti väljää pientaloasutusta varten, seuraten tarkasti yleiskaavan ja aiemmin laaditun kaavarungon suuntaviivoja. Tämä takaa, että alue säilyttää harmonisen ilmeensä ja sopii saumattomasti ympäröivään ympäristöön. Rakennuspaikkojen koko ja rakentamistiheys noudattavat perinteistä kylän rakentamistapaa, mikä luo kodikasta ja viehättävää asuinympäristöä.

Rakennuspaikat on harkiten sijoitettu siten, että ne sulautuvat luontevasti olemassa olevaan asutukseen ja metsän reunaan. Tämä tarjoaa asukkaille rauhallisen ja yhtenäisen ympäristön, samalla säilyttäen luonnonläheisen tunnelman. Rakennuspaikkojen edustalla avautuu upea ja avoin maisema, joka luo tilan tuntua ja tarjoaa kauniita näkymiä ympäristöön.

Jokaisen tontin piha aukeaa aurinkoisimmalle suunnalle, lounaaseen, mikä varmistaa valon täyttämän ja viihtyisän ympäristön asukkaille. Rakennusoikeus on houkutteleva, 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, mikä mahdollistaa keskimäärin 300-400 kerrosalan neliömetriä rakennusoikeutta jokaiselle tontille. Tämä antaa rakentajille vapauden toteuttaa unelmien kotinsa sopivalla ja tilavalla tavalla, säilyttäen samalla alueen kauniin ja yhtenäisen ilmeen.

  

 

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

MATEENNIEMI / NUMMI

Nummen taajamassa sijaitsee asuinalue, jossa tarjolla on monipuolisia peruspalveluita. Taajamasta löytyvät kätevästi kauppa, laboratorio ja neuvola, jotka helpottavat arkea asukkaille. Lisäksi alueen peruskoulu on noin 2 kilometrin etäisyydellä.

Asuinalue sijaitsee Pitkäjärven läheisyydessä, mikä luo miellyttävän ympäristön asukkaille. Kaikki tontit ovat suunniteltu niin, että ne saavat runsaasti ilta-auringon valoa, ja osasta jäljellä olevista tonteista avautuu upea näkymä järvelle, mikä lisää asumisen viihtyisyyttä.

Alueella on vielä muutamia vapaana olevia tontteja, joiden koot vaihtelevat välillä 1300 – 1500 neliömetriä. Tonttien hinnat ovat houkuttelevat, vain 30 000 € per tontti. Alueella on voimassa oleva asemakaava, mikä varmistaa suunnitellun ja harkitun rakentamisen sekä alueen yhtenäisen ilmeen. Tämä tekee alueesta houkuttelevan niin rakentajille kuin asukkaillekin.

  

Viistoilmakuva                       Valokuvia: K59 T1, K59 T3 ja K59 T5

 

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

 

KIHINTÖYRY / NUMMI

Tervetuloa Kihintöyrään asuinalueelle, joka sijaitsee upeassa ja laajassa Nummenjoen – Pusulanjoen viljelylaaksossa, tarjoten asukkailleen ainutlaatuisen ympäristön, jossa luonto ja kulttuurihistoria kohtaavat. Alueen vierestä löytyy arvokasta maisemaa ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia, jotka kertovat alueen rikkaasta historiasta ja perinteistä.

Kihintöyrän asuinalueen viehätys piilee sen monipuolisessa ympäristössä. Alueen syleilyssä lepää rinnepelto, joka liittyy osaksi laajaa Nummenjoen – Pusulanjoen peltoaukeaa, tarjoten upeat näkymät ja mahdollisuuden nauttia vehreästä maalaismaisemasta. Alue on myös tärkeä pohjavesialue, mikä lisää sen luonnonarvoa ja merkitystä ympäristönä.

Vaikka alue tarjoaa rauhallisen maalaisidyllin, se on silti hyvin liitetty ympäröivään yhteisöön. Koulu sijaitsee kätevän etäisyyden päässä, vain 1.2 kilometrin päässä, ja kaupalliset palvelut löytyvät alueen vierestä, mikä tekee arjen pyörittämisestä vaivatonta ja helppoa.

Asuinalueelle on tehty asemakaava ja rakennettu kunnallistekniikka, mikä takaa viihtyisän ja modernin asumisympäristön. Jokaisella tontilla on rakennusoikeutta 300 neliömetriä, ja lisäksi 50 neliön varastorakennus, antaen mahdollisuuden toteuttaa unelmien koti omassa rauhassa ja tilavasti.

 

  

 

Viistoilmakuva                          Valokuva

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: