Gunnarla

Tervetuloa kotiin Gunnarlan alueelle!

Gunnarla sijaitsee Lohjan eteläosassa, aivan Lohjanharjun tuntumassa, tarjoten upean ympäristön asumiseen. Alue on suhteellisen tasaista metsäistä maastoa, mikä luo rauhallisen ja luonnonläheisen ilmapiirin, joka on omiaan rentoutumiseen ja viihtymiseen.

Gunnarlan asuinalue tarjoaa laadukkaat olosuhteet viihtyisään asumiseen luonnon ympäröimänä. Erinomainen sijainti tekee halutun asuinpaikan. Lohjanharjun upeat ulkoilumaastot ja läheinen golfkenttä tarjoavat asukkaillemme monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun.

Lisäksi alueemme läheisyydessä sijaitsee Tynninharjun kaupallinen keskus, josta löytyy päivittäistavaroiden lisäksi lähes kaikki tarvittava. Peruspalvelut, kuten koulu ja päiväkoti, ovat vain kävelymatkan päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja vaivatonta.

Rakentajien suosima alue

Gunnarla on myös rakentajien suosima alue, kiitos kohtalaisen tasaisen maaston. Asemakaavan mukainen rakennusoikeus on kiinteä 200 k-m², ja lisäksi on mahdollista rakentaa 40 k-m² autotalli ja 20 k-m² talousrakennus. Kerroksia saa olla paikasta riippuen yksi tai kaksi, mikä antaa rakentajille joustavuutta suunnitelmissaan.

Tonttien koot vaihtelevat noin 900–1000 m² välillä, ja niiden hinta on houkutteleva 56 €/m². Tämä on tilaisuutesi rakentaa unelmiesi koti idylliseen ja viihtyisään ympäristöön, jossa luonto on lähellä ja kaikki tarvittavat palvelut käden ulottuvilla. Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta – tervetuloa kotiin Gunnarlan alueelle.

Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä?

Gunnarlan tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen. Kaupunki käsittelee hakemuksesi välittömästi ja tekee päätöksen sen mukaisesti.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta.

Lisätietoja

tonttipalvelut@lohja.fi

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)

Tutustu tarkasti yläpuolella olevien kuvakkeiden kautta avautuviin dokumentteihin.

Maaperätutkimus:  
Pohjatutkimuspisteet     
Leikkaus A – B   
Leikkaus C-D      
Leikkaus E-F
Perustamisolosuhdelausunto

 

 

Aiheeseen liittyvää: