Immula

Tervetuloa Immulan alueelle, Lohjan vehreisiin maisemiin, missä moderni elämä kohtaa luonnon rauhan! Alue sijaitsee Lohjan koillisosassa, aivan Lohjanharjun tuntumassa, vain kivenheiton päässä Hanko-Hyvinkää radasta etelään.

Alue tarjoaa asukkailleen kaiken tarvittavan läheltä, sillä peruspalvelut löytyvät Perttilästä ja Lohjan asemalta. Kätevät julkisen liikenteen yhteydet vievät sinut sujuvasti kaupungin keskustaan ja Helsingin suuntaan. Etäisyys alueelta Lohjan asemalle on vain noin kilometri, ja kaupungin keskustaan matkaa kertyy vain 6 kilometriä.

Tontit sijaitsevat vanhan avohakatun metsävyöhykkeen tasaisella maastolla, tarjoten ihanteellisen ympäristön uuden kodin rakentamiselle. Alueen läheisyydessä, noin kilometrin päässä, sijaitsee Munkkaan jätekeskus, Rosk’n Roll, jossa jätteitä käsitellään ja lajitellaan erittäin tehokkaasti, samalla ympäristöhaittoja välttäen.

Rakentamista ohjaavat selkeät määräykset, ja rakennusoikeus perustuu tehokkuusluvn 0,25 ja kerroslukku on I, II (½) ja (⅓) II. Rakentamista ohjaavat tarkat määräykset löytyvät rakentamistapaohjeista. Tarvittaessa lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen saa alueen lupavalmistelijalta. Kunnallistekniikka alueella on valmiina, mikä tekee rakentamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Kaikki Immulan tontit ovat jatkuvassa haussa, joten nyt on oikea hetki tarttua unelmiesi kotiin!

Kortteli 14 

Pohjatutkimus aineistoa (suuntaa anatavaa tietoa alueen maaperästä):
Rakennettavuusselvitys      Tutkimuspisteet              pohjatutkimusdiagrammit      Tarkennuskartta

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen.

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460
ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: