Immula

Tervetuloa Immulan alueelle

Immulan alue sijaitsee Lohjan koillisosassa, aivan Lohjanharjun tuntumassa, vain lyhyen matkan päässä Hanko-Hyvinkää radasta etelään. Alue tarjoaa asukkailleen erinomaisen yhdistelmän modernia elämää ja luonnon rauhaa.

Alueen peruspalvelut löytyvät läheisestä Perttilästä ja Lohjan asemalta. Kätevät julkisen liikenteen yhteydet vievät sinut sujuvasti kaupungin keskustaan ja Helsinkiin. Lohjan asemalle on matkaa vain noin kilometri, ja kaupungin keskustaan kertyy noin 6 kilometriä.

Immulan tontit sijaitsevat tasaisella maastolla, joka on entistä avohakkuualuetta. Tämä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet uuden kodin rakentamiselle. Alueen läheisyydessä, noin kilometrin päässä, sijaitsee Munkkaan jätekeskus, Rosk’n Roll, jossa jätteet käsitellään ja lajitellaan tehokkaasti, ympäristöhaittoja minimoiden.

Rakentamista ohjaavat selkeät määräykset. Rakennusoikeus perustuu tehokkuuslukuun 0,25 ja kerrosluvut ovat I, II (½) ja (⅓) II. Tarkat määräykset löytyvät rakentamistapaohjeista. Lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen saa alueen lupavalmistelijalta. Alueen kunnallistekniikka on valmiina, mikä tekee rakentamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Kaikki Immulan tontit ovat jatkuvassa haussa, joten nyt on oikea hetki tarttua tilaisuuteen ja rakentaa unelmiesi koti!

Pohjatutkimus aineistoa (suuntaa anatavaa tietoa alueen maaperästä):
Rakennettavuusselvitys      Tutkimuspisteet              pohjatutkimusdiagrammit     

Lisätietoja:

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460; tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: