Tontit

Tervetuloa asumaan järvikaupunkiin!
Lohjan alue on luonnonläheinen, viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, jossa on taivaanrantaan asti tilaa jokaisen muuttajan tarpeisiin. Tarvitsetko isosti elintilaa vai havitteletko vaikkapa mummonmökkiä? Lohjalta löydät juuri sopivan tontin kodillesi – kivenheiton päästä maamme suurimmasta metropolialueesta.
Lohjan keskeinen sijainti tarjoaa erinomaiset puitteet asumiselle, pääkaupunkiseutu, Turku ja Salo ovat vain kivenheiton päässä. Helsinki-Vantaan lentokenttä sekä Turun, Hangon ja Vuosaaren satamat ovat myös lähellä. Eikä meillä tunneta ruuhkia.
Upeat omakotitontit suositulta Roution alueelta nyt varattavissa!
Myynnissä kahdeksan tonttia mahtavalla paikalla Lohjan Routiolla, vain kilometrin päässä Turku-Helsinki moottoritieltä. Kasvavan asuinalueen asukkaille on tarjolla laadukkaita palveluita, kuten uusi huippumoderni ja luonnonläheinen Roution monitoimikoulu. Koulussa toimii päiväkoti, alakoulu, kirjasto sekä nuorisotilat. Roution kauniilla asuinalueella nautit järvinäkymistä ja huikeista ulkoilumaastoista!

Tutustu Lohjan Roution tonttien sijaintiin täältä!

Routiolla sijaitsee myös Roution koulu, joka takaa lapsille modernin oppimisympäristön rauhallisella ja turvallisella alueella.

 

 

Roution tonttien myyntihinnat ovat 40€/m2 tai vuosivuokrahinta 5% myynnastihinta.  Tonttikoot ovat n. 1000m2. Routiolta löytyy hyvät liikenne yhteydet Helsingin, Turun  sekä Lohjan keskustan suuntaan.

 

Lohjan kaupunki tekee Lohjalle muuttoa suunnittelevien asumisunelman toteuttamisen mahdollisimman helpoksi. Laita viestiä meille oheisella lomakkeella, tai soita tonttipalveluiden Marja Puhakaiselle puh. 044 369 4460 ja sovitaan treffit tontilla!

  • Olen kiinnostunut kuulemaan tonteista lisää!


 

Roution lisäksi Lohjalta löytyy paljon muitakin kauniita asuinalueita ja mahdollisuuksia.

LOHJA

Lohjan alueelta löydät upeita ulkoilumaastoja niin Lohjanharjulta kuin Lohjanjärven rannoiltakin. Lohjalla toimii useita urheiluseuroja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia niin sisä- kuin ulkoliikuntaan. Kaupungista löytyvät mm. jää-, uima- ja keilahalli. Lisäksi Lohjan kesä tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen vesiliikuntaan purjehduksesta melontaan. Lohjalla on aktiivinen kulttuurielämä. Kaupungissa on oma teatteri sekä kaupunginorkesteri. Monipuolisen kulttuurin lisäksi Lohja tunnetaan myös aktiivisesta järjestötoiminnasta, joka tuo kaupunkiin monenlaisia tapahtumia esityksistä kilpailuihin.

Tutustu tontteihin

 

SAMMATTI

Sammatissa viehättävät erityisesti kulttuuri sekä sykähdyttävät kulttuurimaisemat. Nämä ovat olleet monille muuttajille juuri ne tärkeimmät syyt asettua Sammatin alueelle. Lukuisat perheet ja pariskunnat ovat poikenneet seudulla ja viehättyneet sen kuvankauniisiin maisemiin. Mitä sanoisit pääraitista, jota reunustavat suuret koivut, jotka luovat varjoja kylätielle kuin vanhassa suomielokuvassa? Koko Sammatin keskusta kirkkoineen huokuu vanhaa kylätunnelmaa keskellä upeaa luontomaisemaa. Kylästä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut sekä hyviä harrastusmahdollisuuksia, joita kehitetään jatkuvasti vastaamaan sammattilaisten tarpeita. Kesällä Sammatti puhkeaa kukkaan monenlaisten tapahtumien ja taidenäyttelyiden myötä. Sammatti on juuri sopiva sekoitus vanhaa ja uutta, lyhyen etäisyyden päässä työpaikkakeskittymistä ja pääkaupunkiseudusta

Tutustu tontteihin

 

NUMMI

Nummella Päkärin Puodin kahvion ikkunasta avautuu Hyvelänjärven perinnemaisema, jota katsellessa voi nähdä mielessään entisajan maataloutta sekä nykypäivän viljanviljelyä – luontoarvoja kunnioittaen. Nummella on vahva tahto kasvattaa paikallista ruokavalikoimaa ja vakiinnuttaa paikallispuodin toiminta ympärivuotiseksi. Luonnonläheisen maanviljelyperinteen ohella Nummi on todellinen rauhan ja luonnonkauneuden tyyssija. Kirkonkylä on osittain suojeltu, arvokas osa Jokilaakson klassista kulttuurimaisemaa. Nummen kauniin seudun läpi pääset kulkemaan vaikkapa kanootilla. Mikset pysähtyisi Myllyniemen matkailutilalla tai vaikkapa Nummen kirkossa? Myös Kovelan museoalue ja Saarelman puutarha ovat ehdottomia poikkeamisen arvoisia paikkoja. Ulkoiluihmisille myös Saarlammen suojelualue on erinomainen paikka luonnon rauhasta nauttimiseen. Nummella viehättävät myös aktiiviset kyläyhdistykset ja perinteinen naapuriapukulttuuri. Tuttuja tai tuntemattomiakaan ei jätetä pulaan.

Tutustu tontteihin

PUSULA

Pusula on suvaitseva, yhdessä tekevä, turvallinen ja luontoa kunnioittava kyläyhteisö. Pusulasta tekevät omaleimaisen luonnon ja kulttuurimaiseman sopusointu sekä monipuoliset luontoelämykset mahtavan mäkisine metsineen, kumpuilevine peltoineen, lukuisine järvineen ja lampineen. Palveluja Pusulasta ei tarvitse etsiä keskustaa kauempaa. Sieltä löytyvät mm. päivähoitopalvelut, ala- ja yläasteet sekä kirjasto. Alueen sijainti on mukavan keskeinen ja vaivaton: julkinen liikenne toimii erinomaisesti sekä Karkkilan ja Helsingin että Forssan suuntaan. Pusulassa kaikki on lähellä. Pusulassa on turvallista asua, kasvattaa lapsia, nauttia elämästä ja ikääntyä. Viehättävän kyläyhteisön kruunaa raikas ja kuvankaunis luonto, joka on kaikkien ulottuvilla.

Tutustu tontteihin

KARJALOHJA

Karjalohjalta löydät isoja, edullisia tontteja vain tunnin matkan päässä Helsingistä. Seudulla houkuttelevat ainutlaatuinen ympäristö, kaunis ja puhdas luonto sekä näppärä sijainti pääkaupunkiseudun kupeessa – unohtamatta monipuolisia palveluja. Karjalohja on vilkas ja yhteisöllinen alue, jossa toimii lukuisia seuroja, kerhoja ja toimikuntia, ja löytyypä seudulta aktiivinen kyläkoulukin. Monipuolisiin ja toimiviin palveluihin kuuluvat mm. terveyskeskus, koulu, apteekki, pankit, kaupat, kahvilat, uimaranta ja kirjasto. Luonto- ja järvi-ihmiset suuntaavat Karjalohjalla Puujärven rannalle. Järven vesi on kirkkaan puhdasta ja juomakelpoista. Koko alue on luonnonkaunista järviylänköä ja on vapaa-ajan viettäjien erityisessä suosiossa. Karjalohja on aina ollut kulttuurin kehto eteläisessä Suomessa. Seudulla ovat asuneet niin Sakari Topelius – joka täällä aikanaan kirjoitti lastenkirjan “Koivu ja Tähti” – kuin Mika Waltarikin. Tätä nykyä Karjalohjalla pitää kesämajaa pari entistä presidenttiäkin.

Tutustu tontteihin


Lisätietoja:

  • Maankäyttöinsinööri Riku Korhonen, puh. 044 369 4400
  • Tonttipalveluinsinööri Marja Puhakainen, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)
  • Kiinteistösihteeri Sirkka Maula, puh. 044 369 4403 (asuntotontit)
  • Maanmittausteknikko Toni Hägg, puh. 044 369 4461 (liike- ja teollisuustontit)
  • tonttipalvelut(a)lohja.fi