Tontit

(Kuva: Jesse Kainulainen)


Tervetuloa asumaan järvikaupunkiin!

Luonnonläheinen ja rikkaan historian omaava Lohja sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Lohjan maisemia halkovat niin Helsinki-Turku-moottoritie kuin tulevaisuudessa Tunnin junakin. Sujuva liikenne kumpaankin suuntaan näillä valtaväylillä on Lohjan ehdottomia valttikortteja.

Lohja tarjoaa monipuolisia asumisen ratkaisuja niin kaupunkiasumisesta kuin maaseudun rauhastakin kiinnostuneille. Asut sitten kaupungissa tai maalla, niin Lohjalla luonto on kotiovesi takana. Meidän omakotitontit ovat myynnissä jatkuvan haun periaatteella. Lohjalta voit varata tulevan kotisi paikan milloin vain!

 
Varaa oma tontti kauniilta Roution alueelta

Omakotitonttitarjonta on runsasta suositulla Routiolla vain kilometrin päässä Helsinki-Turku- moottoritieltä. Kasvavan asuinalueen asukkaille on tarjolla laadukkaita palveluita kuten moderni ja luonnonläheinen Roution monitoimijakoulu. Koulussa toimii päiväkoti, alakoulu, kirjasto sekä nuorisotilat. Roution kauniilla asuinalueella nautit huikeista ulkoilumaastoista. Roution tonttien myyntihinnat alkavat 40 €/m2 tai vuosivuokra on 5% myyntihinnasta. Tonttikoot ovat noin 1000 m2.

Tutustu Roution tonttien sijaintiin täältä.

Routiolla sijaitsee myös Roution koulu, joka takaa lapsille modernin oppimisympäristön rauhallisella ja turvallisella alueella.

Gunnarlan uudet omakotitontit varattavissa

Gunnarlan omakotialue sijaitsee vehreän Lohjanharjun kupeessa. Alueelta on vajaa kilometri Ojamonharjun ostoskeskukseen ja terveyspalveluihin. Koulu ja päiväkoti ovat reilun kilometrin päässä Metsolan alueella. Ulkoilumaastot ovat mahtavat ja golfkenttä lähes vieressä. Alue rakentuu vaiheittain. Kesään 2022 mennessä valmistuu 12 uutta omakotitonttia varattavaksi. Tonteille pääsee rakentamaan elo-syyskuussa 2022. Gunnarlan tonttihinnat alkavat 56 €/m2 ja vuosivuokra on 5% myyntihinnasta.

Lohjan kaupunki tekee Lohjalle muuttoa suunnittelevien asumisunelman toteuttamisen mahdollisimman helpoksi. Laita viestiä meille oheisella lomakkeella ja sovitaan treffit tontilla!

 

  • Olen kiinnostunut kuulemaan tonteista lisää!

 


Lisätietoja:
  • Tonttipalveluinsinööri Antti Laitakari, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)
  • Kiinteistösihteeri Antti Weiland, puh. 044 369 4403 (asuntotontit)
  • Maankäyttöinsinööri Riku Korhonen, puh. 044 369 4400 (liike- ja teollisuustontit)
  • tonttipalvelut(a)lohja.fi