Pusula

Luonnonkauniin  Pusulan kaupunginosa on kasvava, yli 3000 asukkaan kokonaisuus, joka sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua, Karkkilaa, Saloa, Someroa ja Vihtiä. Nummen ja Pusulan erinomainen sijainti on tehnyt  alueesta yhä houkuttelevamman asuinpaikan.

Etäisyys eri alueilta kaupungin keskustaan on Pusulasta n. 35 km, Nummellta n. 26 km, Saukkolasta n. 22 km.

Taajamat Nummi, Pusula ja Saukkola sekä aidot, elinvoimaiset kylät mahdollistavat  perheystävällisen asumisen ja aktiivisen vapaa-ajan vieton. Oman kunnan alueella sijaitsevat monipuoliset peruspalvelut varmistavat laadukkaan ja turvallisen arjen.
Ulkoilu ja kuntoilu mahdollisuudet  hyvät, Keräkankareen upeat maastot tarjoavat hienot puitteet lenkkeilyyn, suunnistukseen, maastopyöräilyyn ja ratsastukseen. Talvella ainutlaatuiset hiihtomaastot tarjoavat eripituisia hiihtolenkkejä lapsiperheistä aktiivihiihtäjille.

Luonnon- ja kulttuurimaiseman harvinainen sopusointu ja vaihteleva luonto mahtavan mäkisine metsineen, kumpuilevine peltoineen, järvineen ja lampineen tarjoavat sekä asukkaille että matkailijoille elämyksiä. Lukuisista hienoista nähtävyyksistä mainittakoon, Myllymäen torppa, Hyrsylän mutka, Kovelan traktorimuseo, Nummen harmaakivikirkko ja Pusulan puukirkko.

Kunnallistekniikka on valmiina.

Kun haluat jättää hakemuksen voit siirtyä toivomaasi kohteeseen suoraan alla olevassa karttaotteessa.

Tonttia, karttakuvan vihreää nelikulmiota klikkaamalla näkymän oikeaan reunaan avautuvat keskeiset tonttikohtaiset tiedot. Hakemuslomakkeelle pääset kentän alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti on varattu sinulle heti, kun lähetät hakemuksen – huolellisesti ja ajatuksella täytetyn. Karttakuvassa voit heti nähdä varaamasi tontin rajojen muuttuvan katkoviivaksi.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyviin asioihin antaa tietoja alueen lupavalmistelija.

Lisätietoja: tonttipalveluinsinööri Antti Laitakari puh. 044 369 4460,
kiinteistökoordinaattori Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

PAPPILANPELTO / PUSULA


Alue sijaitsee
Pusulan taajamassa, josta löytyvät peruspalvelut, kuten kauppa, apteekki, pankit ja terveysasema. Ala-aste on kävelymatkan päässä. Tontit sijaitsevat Pusulajärven koillisrannalla. Jokaiselta tontilta avautuu kaunis järvinäkymä ilta-auringon suuntaan. Alueella on 4 kaupungin omistamaa tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat 1800 – 1900 neliömetriin ja myyntihinnat ovat 40 000-50 000 euroa. Alueella on asemakaava ja kunnallistekniikka.

Ilmaviistokuva               Valokuvia: K65 T1, K64 T2 ja K64 T3

JÄÄMÄJÄRVI / PUSULA

Alue sijaitsee Pusulan taajaman etelä puolella. Pusulasta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten kauppa, pankit, terveysasema ja apteekki. Ala-aste on 2,5 kilometrin päässä asuinalueelta. Jäämäjärven alue sijaitsee Pusulajärven läheisyydessä, ja joiltakin tonteilta on näkymä järvelle. Tontit sijaitsevat kuivassa kangasmetsässä. Alueella on 10 tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat 1300 – 2100 neliö- metriin ja myyntihinnat ovat 30 000 euroa. Alueella on asemakaava ja kunnallistekniikka.
 

Aiheeseen liittyvää: