Pusula

Alueella asuu yli 3000 asukasta, ja se sijaitsee lyhyen matkan päässä pääkaupunkiseudulta, tarjoten tasapainoisen ympäristön kaupungin vilinän ja maaseudun rauhan välillä.

Alueen hyvä sijainti tekee siitä houkuttelevan asuinpaikan. Nummen, Pusulan ja Saukkolan taajamat sekä aktiivinen kyläelämä tarjoavat perheille turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön. Kunnan tarjoamat peruspalvelut varmistavat arjen sujuvuuden ja laadun.

Ulkoilumahdollisuudet alueella ovat erinomaiset, ja Keräkankareen maastot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri harrastuksiin ympäri vuoden. Talvisin alueen hiihtomaastot ovat erityisen suosittuja lumesta nauttivien keskuudessa. Alueen luonnon- ja kulttuurimaisema tarjoaa asukkaille ja vierailijoille kauniita näkymiä ja monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Pappilanpelto / Pusula

Tervetuloa Pusulan taajamaan, missä asuminen tarjoaa kaiken tarvittavan arjen sujuvuuteen ja idyllisen järvimaiseman ihailuun! Alue sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Pusulan keskustasta, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten kauppa, apteekki, pankit ja terveysasema. Ala-aste on kävelymatkan päässä, mikä tekee alueesta erityisen houkuttelevan lapsiperheille.

Tontit sijaitsevat kauniilla koillisrannalla Pusulajärven äärellä, tarjoten jokaiselle tontille upeat näkymät järvelle aina ilta-auringon suuntaan.

Alueella on tarjolla tontteja, joiden pinta-alat vaihtelevat 1600–1900 m² välillä. Tonttien hinnat ovat 30 000–40 000 euroa. Tämä tarjoaa mahdollisuuden rakentaa unelmien koti upeassa ympäristössä kohtuullisilla kustannuksilla.

Alueella on voimassa asemakaava ja kaikki tarvittavat kunnallistekniset liitännät ovat valmiina, mikä helpottaa rakentamista huomattavasti.

Lisätietoja rakennusluvista ja rakentamisesta saa alueen lupavalmistelijalta

Jäämäjärvi / Pusula

Jäämäjärven alue sijaitsee Pusulajärven läheisyydessä, ja osa tonteista tarjoaa upean näkymän järvelle. Tontit sijoittuvat kuivaan kangasmetsään, mikä luo rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön.

Alueella on tarjolla tontteja, joiden pinta-alat vaihtelevat 1300–2100 m². Tonttien hinnat ovat vain 20 000 euroa kappaleelta. Kaikki tontit ovat asemakaavan piirissä ja niille on jo valmiina tarvittavat kunnallistekniset liitännät, mikä helpottaa rakentamisprosessia merkittävästi.

Lisätietoja rakennusluvista ja rakentamisesta saa alueen lupavalmistelijalta

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: