Pusula

Tervetuloa luonnonkauniiseen Pusulan kaupunginosaan, missä yhdistyy idyllinen maalaiselämä ja kaupungin mukavuudet. Tämä kasvava yli 3000 asukkaan kokonaisuus sijaitsee vain kivenheiton päässä pääkaupunkiseudulta, tarjoten täydellisen tasapainon kaupungin sykkeen ja maaseudun rauhan välillä.

Alueen erinomainen sijainti tekee siitä entistä houkuttelevamman asuinpaikan. Nummen, Pusulan ja Saukkolan taajamien sekä vilkkaan kyläelämän ansiosta perheystävällinen asuminen ja aktiivinen vapaa-ajan vietto ovat täällä arkipäivää. Oman kunnan monipuoliset peruspalvelut takaavat laadukkaan ja turvallisen arjen kaikille asukkaille.

Ulkoilu- ja kuntoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja Keräkankareen upeat maastot tarjoavat ihanteelliset puitteet monenlaisiin harrastuksiin ympäri vuoden. Talvisin alueen ainutlaatuiset hiihtomaastot houkuttelevat niin perheitä kuin aktiivihiihtäjiä nauttimaan lumisista rinteistä. Luonnon- ja kulttuurimaiseman harvinaisen kauneuden ympäröimänä asukkaat ja matkailijat voivat nauttia monista upeista nähtävyyksistä.

Kunnallistekniikka on valmiina, ja alueen lupavalmistelija on valmis auttamaan kaikissa rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Siirry rohkeasti tutustumaan unelmiesi kotiin alla olevan karttaotteen avulla ja tee ensiaskel kohti uutta elämänvaihetta!

Kun olet valmis tekemään hakemuksen, valitse haluamasi tontti suoraan alla olevasta karttaotteesta.

Klikkaamalla karttakuvan vihreää nelikulmiota saat näkyviin tonttikohtaiset tiedot oikealle reunalle. Sieltä löydät kaikki tarvittavat tiedot valitsemastasi tontista.

Kun olet valinnut sopivan tontin, siirry helposti hakemuslomakkeelle klikkaamalla kentän alareunassa olevaa painiketta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti varataan välittömästi sinulle, kun lähetät huolellisesti täytetyn hakemuksen. Karttakuvassa näet heti varaamasi tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi, varmistaen että valitsemasi tontti on varattu juuri sinulle.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

PAPPILANPELTO / PUSULA

Tervetuloa Pusulan taajaman, missä tarjolla on kaikki tarpeellinen arjen sujuvuuden takaamiseksi ja idyllisen järvimaiseman ihailuun! Alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pusulan keskustasta, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten kauppa, apteekki, pankit ja terveysasema. Lisäksi ala-aste on kävelymatkan päässä, mikä tekee alueesta erityisen houkuttelevan lapsiperheille.

Tontit ovat sijoitettu Pusulajärven kauniille koillisrannalle, tarjoten jokaiselta tontilta upean näkymän järvelle aina ilta-auringon suuntaan. Voit siis nauttia päivän päätteeksi rauhallisista hetkistä terassilla ihaillen järven kimaltelevia vesipintoja.

Alueella on tarjolla neljä kaupungin omistamaa tonttia, jotka ovat kooltaan välillä 1800 – 1900 neliömetriä. Tonttien hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, vaihdellen 40 000-50 000 euron välillä. Näin saat tilaisuuden luoda unelmiesi kodin upeaan ympäristöön kohtuullisella hinnalla.

Alueella on voimassa asemakaava ja kaikki tarvittavat kunnallistekniset liitännät ovat valmiina, mikä tekee rakentamisesta vaivatonta ja helppoa.

Tule ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia tässä idyllisessä ja toivottavasti pian omassasi!

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

Ilmaviistokuva               Valokuvia: K65 T1, K64 T2 ja K64 T3

JÄÄMÄJÄRVI / PUSULA

Tervetuloa idylliselle Pusulan taajaman eteläpuolelle, missä luonto ja kaupunkimukavuudet kohtaavat täydellisessä harmoniassa! Pusulasta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, aina kaupasta ja pankeista terveysasemaan ja apteekkiin. Lisäksi alueen lapsille tarjoaa turvallisen opiskeluympäristön, sillä ala-aste on vain lyhyen 2,5 kilometrin matkan päässä asuinalueelta.

Jäämäjärven alue sijaitsee Pusulajärven läheisyydessä, tarjoten osalle tonteista upean näkymän järvelle. Tontit ovat sijoittuneet kuivaan kangasmetsään, mikä luo ympäristöstä rauhallisen ja luonnonläheisen.

Alueella on tarjolla tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat välillä 1300 – 2100 neliömetriä. Tonttien hinnat ovat erityisen houkuttelevat, vain 30 000 euroa kappaleelta. Tämä tarjoaa upean tilaisuuden luoda oma unelmien koti kohtuullisin kustannuksin.

Kaikki tontit ovat asemakaavan piirissä ja niille on jo valmiina tarvittavat kunnallistekniset liitännät, mikä tekee rakentamisesta mutkatonta ja vaivatonta.

Tartu tilaisuuteen ja luo oma keidas luonnon ympäröimänä tässä kauniissa ja toivottavasti pian omassa kodissasi!

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi
 

Aiheeseen liittyvää: