Vappula

 

 

 

 

 

 

Vappulan alue sijaitsee kaupungin keskustasta Virkkalan suuntaan Ojamon eteläpuolella Lohjanjärven tuntumassa.

Julkisen liikenteen yhteydet Vappulantien kautta ovat kohtuullisen hyvät, vuoroväli arkisin on noin tunti. Vappulantien varteen on rakennettu kevyen liikenteen väylä, joka liittyy Ojamolla olemassa olevaan verkostoon.

Vohloinen

Läntisellä Lohjalla maaseutumaisessa rauhassa Vohloistenniemellä on vuonna 2011 voimaan tulleen asemakaavan mukaisia pientalotontteja tulossa myyntiin. Vanhaan kulttuurimaisemaan sijoittuva, maaseutumainen alue tulee olemaan kaunis ja kodikas.

Vaikka kulku Vohloisiin käy Tynniharjulta Lohja Sairaalan sivuitse nopeasti ja vaivattomasti, tuntee kuitenkin perillä olevansa poissa maailman menosta. Maalla. Vohloisten alueella ovat omenanviljelyn 600-vuotiset juuret. Edelleen siellä täällä näkyy hyvin hoidettuja omenatarhoja, jotka kukkiessaan ovat pysäyttävä näky.

Pientalotontteja alueelle, kun se on valmis, tulee yli 50. Ojamon koulu, terveydenhoitopalvelut, Tynninharjun monipuoliset päivittäistavara- ja muut kaupat ovat kaikki n. 2 km sisällä kukin suunnassaan. Lohjanharjuntie ja siten sujuva yhteys moottoritielle on myös samalla ulottuvuudella.

 

Ei hassumpi paikka asua!

 

Infrarakentamisen Vohloisissa arvioidaan alkavan jo vuoden 2023 aikana ja tontit tulisivat siten varattaviksi vuonna 2024

 

Halolankuja

Vuonna 2011 käyttöön otetut tontit sijaitsevat Vappulantien eteläpuolisella, loivasti kaakkoon viettävällä metsäalueella.

Etäisyys kaupungin keskustaan on n. 5 km, Ojamolle ja Tynninharjulle n. 1,5 km ja Virkkalaan n. 4 km.

Rakennusoikeus on tehokkuusluvun 0,25 mukainen ja enimmäiskerrosluku on 2/3 k I u 2/3. Alueelle on laadittu rakentamistapaohjeet.
Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyviin asioihin antaa tietoja alueen lupavalmistelija.

Kunnallistekniikka on valmiina.

Vappulann tontin m²/€ hinta on alennettu -14,9%, taulukossa uusi hinta

Lisätietoja: tonttipalveluinsinööri Antti Laitakari puh. 044 369 4460,
kiinteistösihteeri Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 


Kortteli

Tontti

Kiint.tunnus

Pinta-ala/m²

Rak.oik./ k-m²

Hinta/€

Rak.velv./k-m²

1603

2

444-21-1603-2

1075

269

43 000

161