Asuminen ja ympäristö

Ajankohtaiset kaavat ja suunnitelmat

Tällä sivulla on ajankohtaiset kaavat, suunnitelmat ja muut asiat. Lohjalla vireillä olevat kaavat ovat mm. nähtävillä karttapalvelussa.
Kaavoitus etenee kaavoitusohjelman mukaisesti. Tuoreimmat asiat löydät sivun ylälaidasta. Tiedostojen avaaminen onnistuu parhaiten Chrome tai Firefox selaimella.

Huom! Asiointi Lohjan kaupungin toimipisteissä koronavirustilanteen aiheuttamissa poikkeusoloissa:

Suosittelemme tutustumaan kaava-asiakirjoihin ensisijaisesti kaupungin verkkosivuilla lohja.fi/kaavat ja ottamaan kaavoittajaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli tulet kaupungintalolle, soita oven avaamisesta asiakaspalvelukeskukseen puh 044 369 4300. Kaupungintalo Monkolan ovet ovat suljettuna ma 23.3.2020 alkaen.