Joukkoliikenne

Tälle sivustolle on koottu keskeisimmät tiedot Lohjan joukkoliikenteestä. Olemme laatineet koosteen kysytyimmistä linjoista asioinnin helpottamiseksi. Tarvittaessa palveluliikenteen aikatauluja saa veloituksetta paperitulosteina kaupungintalo Monkolan asiakaspalvelusta, kirjastoista,  terveysasemilta ja Visitlohja toimistolta. Laajennamme toimintoja myös reuna-alueiden kouluille kuluvan syksyn aikana.


AIKATAULUJA


LOHJAN MATKAHUOLTO-ASIAMIES

Kauppakatu 13, 08100 Lohja
Lohjan Matkahuolto-asiamiehen numero on p. 0600 90350 hinta 4,17 €/min. Aukioloajat Lohjan Matkahuolto-asiamiehellä ovat ma – pe klo 7.00 – 16.30


PALVELU- JA KUTSULIIKENNE

Palvelu- ja asiointilinjat ovat joukkoliikennettä täydentävää, kaikille avointa liikennettä. Palvelulinjaan voi nousta reitin varrelta paikoissa, missä se liikenneturvallisuuden kannalta ei aiheuta vaaratilannetta. Vuoro poikkeaa myös kutsusta tai pyynnöstä hakemaan ja viemään asiakkaan, mikäli se aikataulun huomioon ottaen on mahdollista. Reitit kiertävät tärkeimpien palvelupisteiden kautta, kuten Lohjan sairaala, terveysasemat, palvelutalot, kirjastot, posti ym. julkiset ja kaupalliset toimipisteet.


TAKSIPALVELUT

KULJETUSPALVELUT

MATKAHUOLTO

  • Matkahuollon aikatauluhausta voit hakea kaikki Suomen pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuorojen aikataulutiedot. Järjestelmä sisältää 20.000 vuoron tiedot, joiden reitit kulkevat yli 14.000 nimetyn pysäkkialueen kautta. Voit hakea aikatauluja pysäkkien ja paikannimien perusteella. Järjestelmä näyttää myös liikennöitsijöiden vahvistamat luvatut vaihtoyhteydet. Matkahuollon aikatauluneuvonta: puh. 0200 4000, numero on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä,  (1,99 € / min + pvm).
  • Lipputuotteet ja hinnat

Kaikki sivustoon liittyvä palaute ja kehittämistoiveet pyydetään osoittamaan henkilöliikennelogistikko Tapio Heinoselle, tapio.heinonen@lohja.fi