Työ ja yritykset

Suosituimmat:

Työllisyyspalvelut

Lohjan kaupungin työllisyyspalveluiden tavoite on laadukas ja tehokas työllisyyden edistäminen. Työllisyyspalvelut vastaa kaupungin työllisyydenhoidon kehittämisestä ja on mukana alueen työllistymistä edistävissä verkostoissa. Työllisyyspalveluiden toimintaa johtaa työllisyyspäällikkö. Työtä hakevia asiakkaita ja työvoimaa etsiviä työnantajia työllisyyspalvelut palvelevat tällä hetkellä Navigaattori-hankkeen kautta. 

Lohjan kaupunki on mukana ESR+-rahoitteisessa Navigaattori-hankkeessa yhdessä Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksian ja Vihdin kunnan kanssa. Lohjan Navigaattorissa työskentelee kaksi palveluohjaajaa, ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä Navigaattori-hankkeen puoleen.

Navigaattori palvelee sekä työtä etsiviä, opiskeluvaihtoehtoja pohtivia ja muita ura-ajatuksia miettiviä henkilöasiakkaita, että työntekijöitä etsiviä työnantajia ja yrityksiä. Navigaattorin työllisyyspalveluohjaaja tarjoaa apua mm. työnhakudokumenttien päivittämiseen ja avoimien työpaikkojen etsimiseen. 

Navigaattorin verkkosivuille pääset tästä.

Kuntien rooli työllisyydenhoidossa on parhaillaan suuressa muutoksessa, sillä valtion TE-toimistojen vastuulla olevat työvoimapalvelut ovat siirtymässä kuntien muodostamille työllisyysalueille 1.1.2025. Lohja on muodostamassa yhteisen työllisyysalueen Karkkilan kaupungin kanssa. Lohja tulee toimimaan työllisyysalueen kuntalain mukaisena vastuukuntana. 

Lohjalla uudistuksen valmistelussa työskentelee työllisyyspäällikkö ja kaksi työllisyyskoordinaattoria.  

Uudistuksesta voit lukea lisää TE24- ja KOTO24-muutossivulta.

Yhteystiedot

Työllisyyspäällikkö Erja Kononen
044 369 4327
erja.kononen@lohja.fi

Työllisyyskoordinaattori Anna Lehmuskoski
040 686 7103
anna.lehmuskoski@lohja.fi

Työllisyyskoordinaattori Melinda Paunonen
040 686 7405
melinda.paunonen@lohja.fi