Haja-asutusalueiden rakennuspaikkoja

Nummi-Pusulan Tavolan ja Marttilan haja-asutusalueiden rakennuspaikkojen myyntimenettely on jaettu kahteen vaiheeseen. Prosessi alkaa kaupungin myöntämällä valtuutuksella hakea suunnittelutarveratkaisua haluamallesi rakennuspaikalle omalla kustannuksellasi ja vastuullasi. Vasta kun suunnittelutarveratkaisu on myönteinen ja lainvoimainen, tehdään lopullinen myyntipäätös. Voit siis aloittaa unelmiesi kodin suunnittelun välittömästi!

Marttilan alueella ei ole kunnan järjestämää kunnallistekniikkaa, mutta sinulla on mahdollisuus liittyä toimiviin vesi- ja jätevesiosuuskuntiin helpottaaksesi rakentamista. Tavolassa puolestaan rakennuspaikan ostajien on liityttävä Tavolan vesiosuuskuntaan, joka tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja asumiseen.

Haja-asutusalueella hakemus ja varaus koskevat lupaa teettää rakennuspaikkaa koskeva suunnitelma.

Lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen antaa alueen lupavalmistelija.

Hakemuksen jättäminen on helppoa: Voit siirtyä haluamaasi kohteeseen suoraan alla olevista karttaotteista. Klikkaamalla karttakuvassa vihreää nelikulmiota saat näkyviin tonttikohtaiset tiedot oikealle aukeavaan näkymään. Hakemuslomakkeelle pääset kätevästi alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti varataan välittömästi, kun lähetät huolellisesti täytetyn hakemuksen. Karttakuvassa näet heti varaamasi tontin rajat katkoviivana.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

TAVOLA / NUMMI

Alue sijaitsee E18-moottoritien läheisyydessä, noin 3 kilometriä Tavolan eritasoliittymästä Saukkolaan päin. Peruspalvelut ovat helposti saatavilla Saukkolan taajamasta, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä. Koulu löytyy Oinolan koulukeskuksesta.

Tontit sijaitsevat aurinkoisella peltoaukealla, luoden valoisan ja avoimen ympäristön. Alueella on tarjolla kaksi tonttia, joiden pinta-alat vaihtelevat 2800–3100 m² välillä, ja niiden myyntihinta on 20 000 € kappaleelta. Tontin ostajien tulee liittyä Tavolan vesiosuuskuntaan.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

Rakennuspaikkojen toimituskartta


MARTTILA / PUSULA

Alue sijaitsee Marttilan idyllisessä kylässä, lähellä tien numeroa 1280, jossa ympäröivä luonto tarjoaa kauniita maisemia. Marttila on tunnettu viehättävästä maalaiskylästään. Pusulan taajaman palvelut ovat helposti saavutettavissa noin 4,5 kilometrin päässä. Alueella sijaitsee myös ala-aste, joka palvelee Pusulan taajaman asukkaita.

Alueella on tarjolla tontteja, joiden pinta-alat vaihtelevat 4000–5000 m² välillä. Myyntihinnat ovat kiinteät 10 000 € per tontti. Rakennuslupamenettely haja-asutusalueella on kaksivaiheinen. Aluksi rakennusoikeus haetaan suunnittelutarveratkaisulla, jonka jälkeen tulee hakea varsinaista rakennuslupaa.

Rakennuslupamenettely on tällä haja-asutusalueella kaksivaiheinen. Rakennusoikeus haetaan suunnittelutarve- ratkaisulla, jonka jälkeen haetaan varsinainen rakennuslupa. Alueella ei ole kunnan järjestämää kunnallistekniikkaa, mutta alueella on vesi- ja jätevesiosuuskunnat, joihin tontin ostaja voi liittyä. Alue soveltuu erinomaisesti täydennysrakentamiseen maalaismaisemassa, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen asumisympäristön.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

Rakennuspaikkojen toimituskartta

 

Aiheeseen liittyvää: