Asuminen ja ympäristö

Lohjan kaupunki on mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku) -verkostossa. Hinku-kuntana Lohja on sitoutunut kunnianhimoisiin päästövähennystavoitteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Kohti hiilineutraalia kuntaa (HINKU)

Hinku-logo, jossa tekstit Uusimaa, Lohja, Kohti hiilineutraalia kuntaa, hiilineutraalisuomi.fi ja Hinku

Lohja on ollut mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku) -verkostossa vuodesta 2013 lähtien. Hinku-kaupunkina Lohja on sitoutunut tavoittelemaan 80 prosentin vähennystä kasvihuonekaasupäästöissä vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Seuraa kaupungin ilmastotyötä näillä sivuilla ja Instagramissa @Ilmastolohja.

Hinku-verkostoa koordinoi Suomen ympäristökeskus. Verkoston kuulumisia voit seurata Hiilineutraalisuomi.fi:ssä.

Jere Jantunen, virkavapaalla 2022
Lohjan kaupungin Hinku-koordinaattori,