Routio

Tervetuloa kotiin Routiolle!

Roution kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä Lohjan keskustasta. Alueen kauniisti polveileva maasto ja upeat näkymät Lohjanjärvelle tarjoavat päivittäisen elämyksen asukkaille. Maisemaa koristavat viehättävästi rinteisiin rakennetut talot, jotka täydentävät alueen harmonista kokonaisuutta.

Routiosta on erinomaiset yhteydet valtatie 1 moottoriliikennetietä pitkin niin Helsingin kuin Turunkin suuntaan, ja Karnaisten liittymä mahdollistaa vaivattoman liikkumisen. Routiossa tarjolla olevia palveluita ovat muun muassa peruskoulun ala-aste ja päiväkoti. Lisäksi alueella on elintarvikekauppa ja ravintola palvelemassa asukkaiden tarpeita. Alueella on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet Lohjan keskustaan.

Routio tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet niin aktiiviseen liikuntaan kuin rentoutumiseenkin. Samalla kaupungin keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa, ja esimerkiksi matka Turkuun kestää noin tunnin ja Kehä III:lle 30 minuuttia.

Tonttien myyntihinnat ovat 40€/m², ja vuokraaminen on myös mahdollista. Vuosivuokra on 5% myyntihinnasta, ja tonttikoot vaihtelevat noin 1000 m² suuruisiksi.

Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä?

Roution tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Kun haluat jättää hakemuksen, voit siirtyä suoraan haluamaasi kohteeseen käyttämällä alla olevia karttaotteita.

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen. Kaupunki käsittelee hakemuksesi välittömästi ja tekee päätöksen sen mukaisesti.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta.

Lisätietoja

tonttipalvelut@lohja.fi

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)

Roution alueet

ROUTJOEN ALUE

Tonttijakokartat:
Kortteli 680          
Kortteli 683        
Kortteli 684        
Kortteli 685      
Kortteli 712

Tontit joiden alueelle on perustettu rasitealue:
Rasitetoimituskartat
Korttelin 684 tonttien 8 ja 9 alueelle ei perusteta asemakaavan mukaista viemärirasitetta

Maaperätietoa:
Pohjatutkimusasemapiirros      
Perustamisolosuhdelausunto

Kairauspisteiden leikkauskuvat:
Leikkaukset A-A, B-B ja C-C   
Leikkaukset D-D ja E-E


VANHA ROUTION ALUETonttijakokartat:
K724
K725
K729

KYLÄTONTIN ALUETonttijakokartat: Kortteli 740

Maaperätietoa:
Perustamisolosuhdelausunto
Pohjatutkimusasemapiirros
Kairauspisteiden leikkauskuvat

 

Aiheeseen liittyvää: