Muijala

Haluatko lunastaa paikkasi Muijalan kaupunginosan upealla uudella asuinalueella? Kohta on mahdollisuutesi!

Kuvittele itsesi asumassa tässä kauniissa ympäristössä, jossa modernit kodit sulautuvat harmonisesti luontoon. Alueen kunnallistekniikka on rakenteilla ja tontit tulevat varattavaksi heti, kun kaikki on valmista ja hakemuksia pääsee jättämään keväällä/kesällä 2024 kunnallistekniikan valmistumisen jälkeen.

Tämä ainutlaatuinen mahdollisuus tarjoaa 40 pientalotonttia, joista voit valita oman unelmiesi paikan. Alueelle on nopea pääsy Helsinki-Turku moottoritielle, ja pääkaupunkiseudulle matka taittuu vaivattomasti. Päivittäistavarakauppa on alle 2 kilometrin päässä. Alue sijaitsee noin 500 metrin päässä Muijalan koululta Muijalannummentien eteläpuolella.

Maaperä alueella on varsin vaihteleva, jopa yksittäisen tontin sisällä. On suositeltavaa tutustua huolellisesti asemakaavoituksen rakennettavuusselvitykseen.

Klikkaa ja tutustu – ja tee varaus!

Alue on kaavoitettu pääasiassa asuinalueeksi, erityisesti pientaloasumista varten, mikä vahvistaa Lohjan pohjoista kaupunkitaajamaa. Suunnittelussa on keskitytty huolellisesti alueen toiminnallisuuteen, kuten liikkumiseen, palveluihin, virkistykseen ja työpaikkoihin. Erityistä painoarvoa on annettu luonnon- ja kulttuuriympäristön esteettisyydelle ja laadulle, samoin kuin turvallisuudelle.

Terveellisyys on ollut erityisen tarkastelun kohteena, mukaan lukien kaavan ja sen mukaisen rakentamisen ja asumisen mahdolliset ympäristöhäiriöt ja vaikutukset ympäristön puhtauteen, kuten pohjaveden ja maaperän pilaantuminen sekä ilmanlaadun vaikutukset. Lisäksi on kiinnitetty huomiota virkistysalueiden määrään, niiden saavutettavuuteen ja alueelliseen jatkuvuuteen.

Mitä parasta, alueen tonttien hinta on erittäin houkutteleva, vain 42-43 €/m², ja niiden koot vaihtelevat välillä 600-1200 m². Alueen kaavoitus on suunniteltu huolellisesti, jotta asukkaat voisivat nauttia toimivasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Jokainen tontti rajoittuu puisto- tai lähivirkistysalueeseen, mikä takaa asukkaille vehreää ja viihtyisää ympäristöä.

Katso ohje varauksen tekemisestä

 

 

Aiheeseen liittyvää: