Virkkala

ASETTAJANTIE:

Tervetuloa Kyrkstadin alueen kortteliin 2202, joka sijaitsee Virkkalan keskustasta noin kilometrin päässä Inkoon suuntaan. Alue kätkeytyy kauniisti Lohjanjärven läheisyyteen, Hanko-Hyvinkää radan itäpuolelle.

Virkkalan keskustaan matkaa vain noin kilometri, kun taas Tynninharjun-Ojamon alueelle on noin viiden kilometrin ja Lohjan keskustaan noin yhdeksän kilometrin matka.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet kulkevat Virkkalantien kautta, ja arkisin välillä kello 6.00-18.00 bussit liikkuvat noin 10-30 minuutin välein. Virkkalantien varrella tarjoaa kevyen liikenteen väylä sujuvan reitin niin Virkkalan kuin Lohjan keskustan suuntaan.

Vuonna 2010 käyttöön otettu alue on entistä peltoaluetta, joka odottaa uusien unelmien toteutumista.

Rakennusoikeutta alueella on yhteensä 220 k-m² + t 50 k-m² talousrakennuksille. Asemakaavassa on määritelty sitovat kerrosluvut välillä I u ½ – u ⅔. Lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvistä asioista saat alueen lupavalmistelijalta.

Kaikki tarvittava kunnallistekniikka on valmiina odottamassa uusien asukkaiden saapumista.

Jos haluat jättää hakemuksen, voit suunnata suoraan haluamaasi kohteeseen alla olevan karttaotteen avulla.

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

HELSINGIUKSENTIE:

Tämä houkutteleva tontti sijaitsee Helsingiuksentien varrella korttelissa 1825, aivan Virkkalan keskustan tuntumassa. Ympäröivän vanhan asutuksen keskellä ja koulukeskuksen läheisyydessä tämä yksittäinen rakennuspaikka tarjoaa idyllisen ympäristön unelmiesi kodille.

Vain puolen kilometrin päässä Virkkalan keskustasta, neljän kilometrin päässä Tynninharjun-Ojamon alueelta ja kahdeksan kilometrin päässä Lohjan keskustasta tämä tontti tarjoaa ihanteellisen sijainnin, joka yhdistää rauhallisen ympäristön ja lähellä olevat palvelut. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet Virkkalantien kautta varmistavat helpon liikkumisen niin Virkkalan kuin Lohjankin suuntaan. Lisäksi Virkkalantien varrella on kevyen liikenteen väylä, joka helpottaa liikkumista Virkkalan ja Lohjan keskustojen välillä.

Rakennusoikeutta tontilla on 145 neliömetriä, ja kerrosluku on I½ sekä kattokaltevuus 45 astetta. Lisäksi rakennuspaikalla on mahdollista rakentaa ilmoitetun rakennusoikeuden lisäksi 50 neliömetrin talousrakennus.

Kaikki kunnallistekniikka on valmiina alueella, mikä tekee rakentamisesta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Tämä on tilaisuus luoda unelmiesi koti upeassa ympäristössä, joka tarjoaa sekä rauhaa että mukavuuksia.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: