Virkkala

ASETTAJANTIE:

Kyrkstadin alueen kortteli 2202 sijaitsee Virkkalan keskustasta n. 1 km Inkoon suuntaan, Lohjanjärven tuntumassa, Hanko-Hyvinkää radan itäpuolella.

Etäisyys alueelta on Virkkalan keskustaan n. 1km, Tynninharjun-Ojamon alueelle n. 5 km ja Lohjan keskustaan n. 9 km.

Julkisen liikenteen yhteydet Virkkalantien kautta ovat hyvät. Vuoroväli arkisin klo 6.00-18.00 välisenä aikana on noin 10-30 minuuttia.  Virkkalantien varressa on kevyen liikenteen väylä Virkkalan ja Lohjan keskustan suuntaan.

Vuonna 2010 käyttöön otettu alue on entistä peltoaluetta.

Rakennusoikeus on 220 k-m² + t 50 k-m² ja asemakaavassa sitovaksi määrätty kerrosluku I u1/2 – u 2/3. Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyviin asioihin antaa tietoja alueen lupavalmistelija.

Kunnallistekniikka on valmiina.

Kun haluat jättää hakemuksen voit siirtyä toivomaasi kohteeseen suoraan alla olevassa karttaotteessa.

Tonttia, karttakuvan vihreää nelikulmiota klikkaamalla näkymän oikeaan reunaan avautuvat keskeiset tonttikohtaiset tiedot. Hakemuslomakkeelle pääset kentän alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti on varattu sinulle heti, kun lähetät hakemuksen – huolellisesti ja ajatuksella täytetyn. Karttakuvassa voit heti nähdä varaamasi tontin rajojen muuttuvan katkoviivaksi.

Lisätietoja:
kiinteistökoordinaattori Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi


HELSINGIUKSENTIE:

Helsingiuksentien tontti korttelissa 1825 sijaitsee Virkkalan keskustastan tuntumassa. Yksittäinen rakennuspaikka on vanhan asutuksen keskellä, koulukeskuksen läheisyydessä.

Etäisyys alueelta on Virkkalan keskustaan n. 0,5km, Tynninharjun-Ojamon alueelle n. 4 km ja Lohjan keskustaan n. 8 km.

Julkisen liikenteen yhteydet Virkkalantien kautta ovat hyvät. Virkkalantien varressa on kevyen liikenteen väylä Virkkalan ja Lohjan keskustan suuntaan.

Rakennusoikeus on 145 k-m² ja kerrosluku on I½ sekä kattokaltevuus 45 astetta. Rakennuspaikalla saadaan ilmoitetun rakennusoikeuden lisäksi rakentaa kerrosalaltaan 50 m²:n suuruinen talousrakennus.

Kunnallistekniikka alueella on valmiina.

Lisätietoja:
kiinteistökoordinaattori Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: