Roution polttonestetontti

Roution polttonestetontti on yleisesti tarjolla haettavaksi tarjousten perusteella, hinta tai maanvuokrauksen pääoma-arvo.

Roution polttonestetontti

Roution polttonestetontti

Lohjan kaupunki tarjoaa tarjousten perusteella haettavaksi, hinta tai maanvuokrauksen pääoma-arvo, Roution kaupunginosassa sijaitsevan liiketontin, jolle on mahdollisuus sijoittaa polttonesteen jakelu.

Maanvuokrauksen pääoma-arvo on 20x ensimmäisen kalenterivuoden maanvuokra.

Tontin pinta-ala on 7947 m² ja rakennusoikeus on 1987 k-m² tehokkuusluvulla e = 0.25. Asemakaavan käyttötarkoitusmerkintä on KL eli liikerakennusten korttelialue; tontille saa rakentaa polttonesteiden jakeluaseman (rakennusala pj); kerrosalasta enintään 400 k-m² saadaan käyttää sellaisen myymälän tiloja varten, joka myy merkittävässä määrin päivittäistavaroita. Maaperä on savista, kuin on koko ympäröivä rakennettu aluekin.  Tälle tontilla tai sen läheisyyteen osuu neljä eri kairauspistettä. Pisteiden 3670 ja 3671 diagrammit ovat tässä. Pisteiden 4766 ja 4767 diagrammit ovat tässä. Tarkempia tietoja ei valitettavasti ole saatavilla.

Kaupunki luovuttaa tontin ensisijaisesti rakentamiseen, joka sisältää polttonesteen jakelun toteuttamisen sekä myös sähköautojen latauspisteen.  Roution polttonestetontti

Opaskartta ja tarkka sijainti sekä toukokuun 2021 ilmakuva. Voit vaihtaa eri kartta-aineistoja vasemman puolen valikoista.

Koko asemakaava on nähtävissä tästä ja tonttikartta tästä.

Katso yleisluonteisia lisätietoja täältä. Lohjan kaupunki varaa itselleen oikeuden hylätä kaikki tarjoukset ilman erillistä päätöstä.

Lisätietoja: vs. maankäyttöinsinööri Anthony Bange, p. 044 374 3599, ja kaupungingeodeetti, puh. 044 374 3793, tai tonttipalvelut@lohja.fi . Viite on Roution polttonestetontti.

 

Aiheeseen liittyvää: