Harrastusneuvonta

Harrastusneuvonta auttaa löytämään lapsille ja nuorille säännöllisen harrastuksen tai muuta mukavaa vapaa-ajan tekemistä Lohjalla. Laita sähköpostiviesti Lohjan liikunta- ja harrastuskoordinaattori Juha Koivuportaalle, ja saat vastauksen noin viikon kuluessa.

Mikäli lapsi tai nuori tarvitsee apua liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen tai aktiivisuutensa lisäämiseen, voi alta tutustua myös maksuttomiin liikuntaneuvontapalveluihimme.

Lasten ja nuorten liikuntaneuvonta

Lohjan kaupungin maksuton lasten ja nuorten liikuntaneuvonta koostuu Perhe Personal Trainer- ja Koulu Personal Trainer -palveluista.

Perhe Personal Trainer (Perhe PT) ohjaa perheitä löytämään mielekästä liikunnallista tekemistä omassa lähiympäristössä, niin ulkona kuin sisälläkin.

Palvelu on suunnattu alle 13-vuotiaiden lasten perheille (varhaiskasvatus ja alakoulu), joilla liikunta on syystä tai toisesta jäänyt vähäiselle tai perhe kaipaa muuten neuvoja sopivan liikuntaharrastuksen löytämiseen, arkiliikunnan lisäämiseen tai perheen yhteisiin liikuntahetkiin.

Yhteydenotot sähköpostitse: perhept@edu.lohja.fi.

Kertokaa viestissä tilanteestanne ja avun tarpeesta. Muistakaa laittaa viestiin yhteystietonne. Viestiin vastataan 2-3 arkipäivän kuluessa.

Koulu Personal Trainer (Koulu PT) on valmentaja, joka auttaa nuorta kohti terveellisiä elämäntapoja ja opastaa liikkumaan nuoren omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Koulu PT on erinomainen tuki myös opiskeluissa jaksamiseen. Palvelu on suunnattu yläkoulun oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille.

Valmentajan kanssa keskustellaan ja kartoitetaan nuoren terveydentilaa ja asetetaan yhteiset tavoitteet. Valmennuksen tapaamisten määrä määräytyy nuoren lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan.

Tapaamisten aikana liikutaan, mutta mukana voi olla myös ravinto- ja elintapaneuvontaa. Tutustumme yhdessä alueen omatoimisiin ja ohjattuihin liikuntamahdollisuuksiin, jonka avulla nuori ohjataan juuri hänelle sopivien liikkumismahdollisuuksien pariin.

Ensimmäisen tapaamisajan voit varata täyttämällä hakulomakkeen. Viestiin vastataan 2-3 päivän kuluessa.

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse: koulupt@edu.lohja.fi.

Puhelut ja Whatsapp ma-pe klo 9-17: 0443740492

 

Aiheeseen liittyvää: