Sammatti

Sammatti on n. 1300 asukkaan taajama. Etäisyys Lohjan keskustaan on n. 20 km, Espooseen 60 km, Helsinkiin 80 km ja Saloon 48 km. Moottoritie E18 tarjoaa hyvät kulkuyhteydet niin Turun suuntaan kuin pääkaupunkiseudullekin.

KUKKUSNUMMI

Asuntoalue sijaitsee Sammatin taajaman pohjoisosassa. Etelässä alue rajautuu olemassa olevaan asutukseen. Idässä sitä sivuaa yhdystieluokkainen maantie (Paikkarintie). Pohjoisessa ja lännessä alue liittyy metsäalueeseen. Etäisyys taajaman palveluihin on noin 1 km. Sammatin palveluja on kauppa, päiväkoti/esikoulu, alakoulu, kirjasto ja terveysasema.

Rakennusoikeus tehokkuusluvun 0,15-0,20 mukainen ja enimmäiskerrosluku myytävissä kortteleissa on I, I u 3/4 ja 1/2 k I. Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyviin asioihin antaa tietoja alueen lupavalmistelija.

Kunnallistekniikka on valmiina.

Kun haluat jättää hakemuksen voit siirtyä toivomaasi kohteeseen suoraan alla olevassa karttaotteessa.

Tonttia, karttakuvan vihreää nelikulmiota klikkaamalla näkymän oikeaan reunaan avautuvat keskeiset tonttikohtaiset tiedot. Hakemuslomakkeelle pääset kentän alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti on varattu sinulle heti, kun lähetät hakemuksen – huolellisesti ja ajatuksella täytetyn. Karttakuvassa voit heti nähdä varaamasi tontin rajojen muuttuvan katkoviivaksi.

Lisätietoja: tonttipalveluinsinööri Antti Laitakari puh. 044 369 4460
kiinteistökoordinaattori Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi


 

Aiheeseen liittyvää: