Sammatti

Tervetuloa kotiin Sammattiin!

Sammatti on viehättävä noin 1300 asukkaan taajama, joka sijaitsee Lohjan keskustasta noin 20 kilometrin, Espoosta 60 kilometrin, Helsinkiin 80 kilometrin ja Saloon 48 kilometrin päässä. Moottoritie E18 tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet sekä Turun suuntaan että pääkaupunkiseudulle.

Sammatissa yhdistyvät lumoava kulttuuri ja henkeäsalpaavat maisemat. Koko Sammatin keskustassa voi aistia vanhan kylätunnelman keskellä upeaa luontoa. Sammatti sijaitsee vain reilun viiden kilometrin päässä Helsinki-Turku-moottoritieltä, ja tonttialue on alle kilometrin päässä Sammatin monipuolisista palveluista. Tonttien hinnat ovat välillä 13–15 euroa neliömetriltä.

Kukkusnummi

Asuntoalue sijaitsee Sammatin taajaman pohjoisosassa, ja etelässä se rajautuu olemassa olevaan asutukseen. Idässä aluetta rajoittaa yhdystieluokkainen maantie (Paikkarintie), kun taas pohjoisessa ja lännessä se liittyy metsäalueeseen. Etäisyys taajaman palveluihin on noin 1 kilometri, jossa Sammatin tarjoaa kaupan, päiväkodin/esikoulun, alakoulun, kirjaston ja terveysaseman palvelut.

Rakennusoikeus perustuu tehokkuusluvulle 0,15-0,20, ja myytävissä kortteleissa enimmäiskerrosluku on I, I u ¾ ja ½ k I. Lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen saa alueen lupavalmistelijalta.  Alueella on valmiina kunnallistekniikka.

Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä?

Sammatin tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Kun haluat jättää hakemuksen, voit siirtyä suoraan haluamaasi kohteeseen käyttämällä alla olevia karttaotteita.

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen. Kaupunki käsittelee hakemuksesi välittömästi ja tekee päätöksen sen mukaisesti.

Lisätietoja

tonttipalvelut@lohja.fi

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)


 

Aiheeseen liittyvää: