Sammatti

Tervetuloa Sammattiin!

Sammatti on viehättävä noin 1300 asukkaan taajama, joka sijaitsee Lohjan keskustasta noin 20 kilometrin, Espoosta 60 kilometrin, Helsingistä 80 kilometrin ja Salosta 48 kilometrin päässä. Moottoritie E18 tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet sekä Turun suuntaan että pääkaupunkiseudulle.

Sammatissa yhdistyvät rikas kulttuuriperintö ja kauniit maisemat. Alueella vallitsee perinteinen kylätunnelma, ja luonnonläheinen ympäristö tekee siitä viehättävän asuinpaikan. Sammatti sijaitsee vain reilun viiden kilometrin päässä Helsinki-Turku-moottoritieltä, ja tonttialue on alle kilometrin päässä Sammatin monipuolisista palveluista. Tonttien hinnat ovat välillä 13–15 €/m².

Kattavat peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja lähikauppa, ovat lähellä, mikä tekee Sammatista käytännöllisen ja viihtyisän asuinpaikan perheille ja muille asukkaille. Lisäksi alueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, kuten uimarannat, lenkkipolut ja urheilukentät.

Sammatti tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen ja luonnonläheiseen asumiseen kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä suurista kaupungeista.

Kukkusnummi

Asuntoalue sijaitsee Sammatin taajaman pohjoisosassa, ja etelässä se rajautuu olemassa olevaan asutukseen. Idässä aluetta rajoittaa yhdystieluokkainen maantie (Paikkarintie), kun taas pohjoisessa ja lännessä se liittyy metsäalueeseen. Etäisyys taajaman palveluihin on noin 1 kilometri, jossa Sammatin tarjoaa kaupan, päiväkodin/esikoulun, alakoulun, kirjaston ja terveysaseman palvelut.

Rakennusoikeus perustuu tehokkuusluvulle 0,15-0,20, ja myytävissä kortteleissa enimmäiskerrosluku on I, I u ¾ ja ½ k I. Lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen saa alueen lupavalmistelijalta

Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä?

Sammatin tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Lisätietoja

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi


 

Aiheeseen liittyvää: