Liikuntapalvelut

Lohjan kaupungin liikuntapalvelut asukkailleen tuottaa kunnallinen osakeyhtiö, Lohjan Liikuntakeskus Oy. Lohjan Liikuntakeskus tarjoaa liikuntaa lapsille ja nuorille sekä työikäisille, senioreille ja erityisryhmille. Lisätietoja ohjatusta liikunnasta, kursseista ja muista liikuntapalveluista löydät Lohjan Liikuntakeskuksen nettisivuilta.

MoreMove -kortti 13 – 17 -vuotiaille

Hinta: 29 € / 4 kk (kaudet: syyskuu – joulukuu, tammikuu – huhtikuu, toukokuu – elokuu)
Kortilla pääsee:

Kortti on ostettavissa Neidonkeitaan ja Sporttikeskus Tennarin kassoilta sekä Virkkalan kirjastosta. Lisätietoja kortista löydät MoreMove-sivulta.

Ohjattu liikunta aikuisille

Lohjan Liikuntakeskus järjestää ohjattua liikuntaa työikäisille. Valittavissa on erilaisia salijumppia, ryhmäliikuntatunteja ja vesijumppaa. Jumppiin on mahdollisuus osallistua kertakortilla tai sarjakortilla. Tarkempia tietoja liikuntatarjonnasta Liikuntakeskuksen ohjatun liikunnan sivulta.

Senioriliikunta

Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä senioriliikunta on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat saaneet eläkepäätöksen. Senioreille on erilaisia liikuntaryhmiä, joihin voi ilmoittautua syys- tai kevätkaudeksi. Lisäksi on mm. senioreille suunnattua vesijumppaa, jonne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Lisätietoja senioriliikunnasta Liikuntakeskuksen senioriliikunnan sivulta. Lisää senioriliikunta vinkkejä ja ideoita, sekä Senioriliikuntakalenterin löydät täältä

Erityisliikunta

Lohjan Liikuntakeskus järjestää liikuntaa myös erityisryhmille. Erityisliikunnan ryhmiin haetan erikseen sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja erityisliikunnasta: Taina Pennanen p. 050 331 5621 tai sähköpostitse taina.pennanen@lohja.fi Tarkempia tietoja Liikuntakeskuksen erityisliikunnan sivulta.

Kurssitoiminta

Lohjan Liikuntakeskus järjestää erilaisia kursseja niin lapsille ja nuorille kuin työikäisille ja senioreillekin. Kurssitoiminnasta lisätietoja Liikuntakeskuksen kurssitoiminnan sivulta.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on Liikuntakeskuksen palvelumuoto lohjalaisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän. Liikuntaneuvonta tarjoaa tukea liikunnan aloittamiseen ja tietoa erilaisista liikuntamahdollisuuksista. Liikuntaneuvonta on maksutonta.
Tiedustelut ja varaukset Minna Nuppola, p. 050 443 1413 tai sähköpostitse minna.nuppola@lohja.fi

Tapahtumat

Lohjan Liikuntakeskus järjestää myös erilaisia tapahtumia. Tapahtumat löytyvät VisitLohjan tapahtumakalenterista. Lisätietoja tapahtumista löydät myös Lohjan Liikuntakeskuksen nettisivuilta.

 

Aiheeseen liittyvää: