Tule töihin Lohjan kaupungille

Tule töihin Lohjan kaupungille – elämästä nauttivien ihmisten kaupunkiin!

Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Meillä on rikas historia, upeita luontokohteita ja vilkas kaupunkielämä. Lohja on paikka, joka tuntuu kodilta heti ensi hetkestä.

Olemme kestävästi kasvava järvikaupunki Länsi-Uudellamaalla kahden ison tien risteyksessä, noin 45 minuutin matkan päässä pääkaupunkiseudun imusta. Työmatka pääkaupunkiseudulta taittuu mukavasti ruuhkan vastavirtaan.

Lohjan kaupungilla työskentelee reippaasti yli 2000 henkilöä. Meillä on jatkuvasti tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia useilla eri aloilla, niin teknisellä kuin sivistyspuolella. Lohjan kaupungilla luomme lähes 46 000 lohjalaiselle ja tuhansille kesäasukkaille laadukkaat ja sujuvat palvelut sekä viihtyisän ja elinvoimaisen asuinympäristön.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja kehittyvät työssään. Olemme ylpeitä lahjakkaista tekijöistämme ja arvostamme työntekijöiden osaamista, uusia ideoita sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiimme. Uskomme, että hyvinvoiva, työstään innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on avain tuottavaan ja tehokkaaseen kaupunkiorganisaatioon. Meillä on tilaa kehittyä, kasvaa ja voida hyvin.

Arvojamme ovat

  • Rohkeus uudistua ja kasvaa
  • Kestävät valinnat
  • Yhdessä menestyksen rakentaminen
  • Läpinäkyvyys ja osallistaminen

Lohjan kaupunki on luotettava ja vakaa työnantaja. Lohjalla teet työtä, jolla on suora ja merkittävä vaikutus lohjalaisten arkeen, ja jota tehdään yhteistyössä monien eri alojen toimijoiden kanssa.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Olemme valmiita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Kehitämme palvelujamme ja toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme parhaiten vastata muuttuvan yhteiskunnan ja ympäristön tarpeisiin. Olemme myös osa ilmastonmuutoksen hillinnän edelläkävijöiden HINKU-verkostoa.

Liity joukkoomme tekemään tulevaisuuden Lohjaa! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule osaksi elämästä nauttivien ihmisten kaupunkia. Täällä sydän on kotonaan.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.

Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä.

Avoimet työpaikat – tästä linkistä löydät kaupungin avoinna olevat työpaikat ja pääset sähköiseen hakujärjestelmään. Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai rekrytointi@lohja.fi.

 

Aiheeseen liittyvää: