Töihin Lohjan kaupungille

Asiat kohdallaan, töissä Lohjalla!

Avoimet työpaikat – tästä linkistä löydät kaupungin avoinna olevat työpaikat sekä pääset sähköiseen hakujärjestelmään. Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai rekrytointi@lohja.fi

Lohja on turvallinen järvikaupunki, jossa viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset hyvinvoinnille.

E-18 moottoritie on tuonut Lohjan lähemmäksi pääkaupunkiseutua ja parhaimmillaan sieltä pääsee Lohjalle puolessa tunnissa. Lohja sijaitsee myös keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, tuli Lohjalle sitten Turun tai Tampereen suunnalta.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää. Lohjan kaupunki jakautuu kahteen toimialaan: Elinvoima ja Hyvinvointi, joiden alaisuudessa hoidetaan kaupungin perustehtävät.

Lohjan kaupunki tarvitsee myös lyhytaikaisia sijaisia muun muassa opetukseen, varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin sekä ikääntyneiden palveluihin: sairaanhoitajat, lähihoitajat ja hoitoalan opiskelijat.  Lähetä keikkatyöhakemus ja Lohja rekry kutsuu sinut haastatteluun.