Tule töihin Lohjan kaupungille

Lohjan kaupunki – kaupunki maaseudun syleilyssä

Lohja on turvallinen ja kasvava järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, ja sijaitsee kahden ison tien risteyksessä n. 45 min matkan päässä pääkaupunkiseudun imusta. Työmatka pääkaupunkiseudulta taittuu mukavasti ruuhkan vastavirtaan. Luomme Lohjan reilulle 45 000 asukkaalle laadukkaat ja sujuvat palvelut sekä viihtyisän ja elinvoimaisen asuinympäristön.

Olemme aidosti mukana rakentamassa uutta vetovoimaista Lohjaa noin 2200 työntekijän voimin. Jokaisen työntekijämme työpanos, osaaminen ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita meille. Meidän voimavaramme on hyvinvoiva ja yhteen hiileen puhaltava henkilöstö.

Arvojamme ovat avoimuus, asukaslähtöisyys, rohkeus ja vastuullisuus.

Tule sinäkin kanssamme tekemään tulevaisuuden Lohjaa!

Avoimet työpaikat – tästä linkistä löydät kaupungin avoinna olevat työpaikat sekä pääset sähköiseen hakujärjestelmään. Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai rekrytointi@lohja.fi

Lohjan kaupunki tarvitsee myös lyhytaikaisia sijaisia muun muassa opetukseen, varhaiskasvatukseen, ruoka- ja siivouspalveluihin. Lähetä keikkatyöhakemus ja Lohja rekry kutsuu sinut tapaamiseen.