Ruokapalvelut

Ruokapalveluista vastaavat aluepäällikkö Nina Olsbo ja aluepäällikkö Piia Herala. Palveluesimiehinä toimivat Sammatin, Karjalohjan, Nummen, Saukkolan ja Pusulan alueella Saija Hirvikorpi-Tamminen, Vanhusten palvelukeskuksessa Jaana Nordström ja päiväkotisektorilla Heidi Salonmaa.

Köökin toiminnasta vastaa palveluesimies Minna Kirsilä. Köökin muut palveluesimiehet ovat Jaana Savolainen ja Tuula Varonen.

Ruokapalvelussa valmistetaan n. 3,2 miljoonaa ateriaa vuodessa ja palvellaan päiväkodissa, kouluissa, terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa ja vanhusten palvelukeskuksissa yhteensä yli 9000 asiakasta joka päivä. Ruokapalvelumme noudattaa kuuden viikon kiertävää, huolella suunniteltua ruokalistaa, jossa on pyritty huomioimaan valtakunnallinen kouluruokasuositus.

Ruokaa valmistetaan kahdessa valmistuskeittiössä eli Köökissä ja Vanhusten Palvelukeskuksen keittiössä. Suurin osa keittiöistämme on kuumennuskeittiöitä, joissa esivalmistettu ruoka kypsennetään. Pienimmissä kohteissa on jakelukeittiö, joihin ruoka tuodaan kuumana.
Uusi Aromi14 eRuokalista 14.9.2020 alkaen.

Lohjan kaupungin kaikki ruokapalvelukohteet löytyvät Oivasta.

Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä. Oiva kannustaa yrityksiä pitämään huolta elintarvikehygieniasta ja tuotteiden  turvallisuudesta.