Ruokapalvelut

Ruokapalveluista vastaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Nina Olsbo. Yksikössä toimivat esihenkilöinä aluepäällikkö Piia Herala ja palveluesimies Heidi Salonmaa.

Köökin toiminnasta vastaa palveluesimies Minna Kirsilä. Köökin muut palveluesimiehet ovat Jaana Savolainen ja Tuula Varonen.

Ruokapalvelussa valmistetaan n.10 000 ateriaa päivässä. Asiakkainamme ovat päiväkodit ja koulut, eli yhteensä n.8 000 asiakasta päivittäin. Ruokapalvelumme noudattaa kuuden viikon kiertävää, huolella suunniteltua ruokalistaa, jossa on huomioitu valtakunnallinen kouluruokasuositus. Kehitämme asiakasyhteistyötämme yhteisissä Koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokatyöryhmissä. Osallistamme työryhmissä myös oppilaat.

Ruoka valmistetaan tuotantokeittiö Köökissä. Suurin osa keittiöistämme on kuumennuskeittiöitä, joissa esivalmistettu ruoka kypsennetään. Pienimmissä kohteissa on jakelukeittiö, joihin ruoka tuodaan kuumana.


Ruokalistamme löytyvät linkistä eRuokalista .

Erityisruokavaliotiedot ja tilauslinkki painikkeesta.

Lohjan kaupungin kaikki ruokapalvelukohteet löytyvät Oivasta.

Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä. Oiva kannustaa yrityksiä pitämään huolta elintarvikehygieniasta ja tuotteiden  turvallisuudesta.

 

Aiheeseen liittyvää: