Haikari

Haikarin alue sijaitsee kaupungin keskustasta n. 2 km Virkkalan suuntaan Ojamon pohjoispuolella Lohjanjärven tuntumassa.

Etäisyys alueelta kaupungin keskustaan on n. 2 km.

Julkisen liikenteen yhteydet Ojamonharjuntien kautta ovat hyvät, vuoroväli arkisin on noin tunti. Ojamonkadun kevyen liikenteen väylää pitkin alueelta on hyvät yhteydet keskustan ja Virkkalan suuntaan.

Yksityiskohtaisia määräyksiä rakentamisesta löytyy asemakaavasta nro 533 ja sen asemakaavamääräyksistä (minitontit) sekä Haikarin toisesta voimassa olevasta asemakaavasta nro 422 ja sen asemakaavamääräyksistä ja rakentamistapaohjeesta.

Rakentamiseen liittyvää yleistä tietoa löytyy Lohjan kaupungin rakennusjärjestyksestä. Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyviin asioihin antaa tietoja alueen lupavalmistelija.

Kunnallistekniikka on valmiina.

Lisätietoja:
kiinteistökoordinaattori Antti Weiland puh. 044 369 4403 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

Kun haluat jättää hakemuksen voit siirtyä toivomaasi kohteeseen suoraan alla olevassa karttaotteessa.

Tonttia, karttakuvan vihreää nelikulmiota klikkaamalla näkymän oikeaan reunaan avautuvat keskeiset tonttikohtaiset tiedot. Hakemuslomakkeelle pääset kentän alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti on varattu sinulle heti, kun lähetät hakemuksen – huolellisesti ja ajatuksella täytetyn. Karttakuvassa voit heti nähdä varaamasi tontin rajojen muuttuvan katkoviivaksi.

 

Aiheeseen liittyvää: