Haikari

Haikarin alue sijaitsee vain noin 2 km päässä kaupungin keskustasta Virkkalan suuntaan, Ojamon pohjoispuolella, Lohjanjärven läheisyydessä. Alueelta on lyhyt matka kaupungin keskustaan, noin 2 kilometriä.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet kulkevat Ojamonharjuntien kautta, ja arkisin vuoroväli on noin tunnin välein. Lisäksi Ojamonkadun kevyen liikenteen väylää pitkin on helppo saavuttaa kaupungin keskusta ja Virkkalan suunta.

Asemakaavan numero 533 ja sen määräykset (minitontit) sekä Haikarin toisen voimassa olevan asemakaavan numero 422 ja siihen liittyvät määräykset ja rakentamistapaohjeet sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet rakentamiseen liittyen.

Kunnallistekniikka on valmiina, mikä tekee alueesta entistä houkuttelevamman rakennuspaikan.

Yleistä tietoa rakentamiseen liittyen on saatavilla Lohjan kaupungin rakennusjärjestyksestä. Lisäksi alueen lupavalmistelija tarjoaa tietoa rakennuslupiin ja muihin rakentamiseen liittyviin asioihin liittyen.

Halutessasi jättää hakemuksen, voit suunnata suoraan haluamaasi kohteeseen alla olevan karttaotteen avulla. Voit klikata karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota, jolloin saat näkyviin tonttikohtaiset tiedot. Hakemuslomakkeelle pääset alareunassa olevasta painikkeesta ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Tontti varataan sinulle välittömästi, kun lähetät huolellisesti täytetyn hakemuksen. Karttakuvassa näet heti varaamasi tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: