Maksjoki

Maksjoen alue sijaitsee Lohjan keskustasta noin 6 kilometrin päässä Virkkalan suuntaan, keskellä laajaa Haukkavuoren puistoaluetta, joka tarjoaa upean ympäristön asumiselle. Haukkavuoren alue kohoaa metsäisellä harjanteella, luoden idyllisen ja rauhallisen asuinalueen.

Alueelta on lyhyt matka Tynninharjun-Ojamon alueelle noin 2 kilometriä ja Virkkalaan noin 3 kilometriä, mikä tekee sijainnista erinomaisen niille, jotka arvostavat helppoa pääsyä sekä luontoon että kaupunkielämään.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet Maksjoentien kautta varmistavat vaivattoman liikkumisen. Arkisin kello 6.00-18.00 välillä vuoroväli on noin 10-30 minuuttia, ja vanha kalkkirata sekä Maksjoentien kevyen liikenteen väylät tarjoavat lisää vaihtoehtoja liikkumiseen Lohjan keskustaan ja Virkkalan suuntaan.

Rakennusoikeus alueella perustuu tehokkuuslukuun 0,25, ja kortteleissa 153 ja 154 enimmäiskerrosluku on  ½ k I u ½.. Tarkat rakentamista ohjaavat määräykset löytyvät rakentamistapaohjeista, ja lisätietoja rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyen saa alueen lupavalmistelijalta.

Kaikki tarvittava kunnallistekniikka on valmiina alueella, mikä tekee rakentamisesta sujuvaa ja vaivatonta. Halutessasi jättää hakemuksen voit siirtyä haluamaasi kohteeseen suoraan alla olevasta karttaotteesta, ja saat varmasti unelmiesi kodin rakennettua tälle ainutlaatuiselle alueelle.

Valitsemasi tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat karttakuvassa näkyvää vihreää nelikulmiota. Voit täyttää hakemuksen helposti valitsemalla kentän alareunasta löytyvän painikkeen nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Voit nähdä karttakuvassa tontin rajat muuttuvan katkoviivaksi heti varauksen jälkeen.

Lisätietoja:
Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti puh. 044 369 4460 ja tonttipalvelut(a)lohja.fi

 

Aiheeseen liittyvää: