Ruoka- ja siivouspalvelut kuuluvat kaupunkirakenteen toimialaan ja siellä teknisen toimen tulosalueen alle. Työntekijöitä yksikössä on noin 180 henkilöä. Ruoka- ja siivouspalveluiden tulosyksikköä johtaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Nina Olsbo, 050 344 2037.
Ruokapalveluissa esihenkilöinä toimivat Piia Herala ja Heidi Salonmaa sekä Köökissä Minna Kirsilä.
Siivouspalveluissa esihenkilöinä toimivat Pia Eriksson, Marika Helenius ja Raimo Immonen.
Ruoka- ja siivouspalveluiden vastuuhenkilöihin saa parhaiten yhteyden sähköpostilla etunimi.sukunimi@lohja.fi tai soittamalla Lohjan kaupungin vaihteeseen 040 188 6100.
Ruokalistamme löytyy netistä aina ajantasaisena painikkeesta.
Ruoka-ja siivouspalvelut kehittävät toimintaansa yhdessä lasten ja henkilökunnan kanssa kouluissa ja päiväkodeissa. Olemme perustaneet koulukohtaiset kouluruoan- ja siivouksen kehittämistyöryhmät. Ryhmien tavoitteena on saada jokaiseen kouluun kouluruokadiplomi ja saada oppilaat osallistettua ruoka- ja siivouspalveluiden kehittämiseen yhdessä keskustellen.
Tarvitsemme jatkuvasti lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisia ruoka- ja siivouspalvelutehtäviin. Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä keittiön ja siivouksen parissa. Meille on mahdollista myös tulla opiskeluun liittyvään harjoitteluun, meillä on myös oppisopimusopiskelijoita oppimassa uutta ammattia.
Sijaisrekisteriimme pääset ottamalla yhteyttä Lohja rekryyn puh. 044 374 6441 sijaisrekrytointi@lohja.fi
Alla linkki kuntarekryyn.
Lohjan kouluissa vietetään parhaillaan ilmastoruokaviikkoa. Toista kertaa järjestetyn teemaviikon tavoitteena on kiinnittää huomiota ruokavalintojen ilmastovaikutuksiin ja kannustaa oppilaita lisäämään kasvisten ja kotimaisten tuotteiden osuutta ruokavaliossaan.
Koulujen ruoka-ja siivouksen kehittämisryhmät ovat jatkuneet syksyn aikana. Hyvän yhteistyön myötä diplomin sai tällä kertaa Sammatin koulu.
Uudet erityisruokavaliot ovat tilattavissa lukuvuodelle 2024–2025.
Syksyn 2024 ruokalistoihin on tehty muutoksia helmikuussa toteutetun koulujen asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta.