Unelmiesi koti Lohjalta -virtuaalinen tonttipäivä 15.8.

Oletko haaveillut tontista, jolle voisit rakentaa unelmiesi kodin? Tule tutustumaan Lohjan kaupungin monipuolisiin tontteihin asiantuntijoiden opastuksella virtuaalisesti.

Päivämäärä: 15.8.
Aika: 17.00–19.00
Paikka: Microsoft Teams

Kun etsit uutta kotia, et etsi vain paikkaa nukkua. Etsit paikkaa, joka sopii elämäntyyliisi täydellisesti. Siksi tontin valinta on niin tärkeää. Käännä katseesi kohti Lohjaa, kaupunkia, joka tarjoaa enemmän kuin vain asuinpaikan – se tarjoaa elämäntavan. Täällä voit keskittyä nautiskelemaan kauniista ympäristöstä, jossa on tilaa asua ja elää lähellä luontoa, harrastuksia, kouluja ja työpaikkoja.

Tonttipäivä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua laajaan valikoimaan tontteja Lohjan eri alueilta. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden keskustella asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tontin ja vastaavat kysymyksiisi. Esittelemme erityisesti kahta uutta tonttialuettamme Muijalan ja Vappulan alueilla.

Tonttipäivä-tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -alustalla, joten voit osallistua mukaan mistä haluat, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Ilmoittaudu mukaan ja ota askel kohti unelmiesi kotia!

Ilmoittaudu täällä.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This