Ruokapalvelut

Ruokapalveluista vastaavat aluepäällikkö Nina Virta ja aluepäällikkö Piia Herala. Palveluesimiehinä toimivat Sammatin, Karjalohjan, Nummen, Saukkolan ja Pusulan alueella Saija Hirvikorpi-Tamminen, Vanhusten palvelukeskuksessa Jaana Nordström ja päiväkotisektorilla Heidi Salonmaa.

Köökin toiminnasta vastaa palveluesimies Minna Kirsilä. Köökin muut palveluesimiehet ovat Jaana Savolainen, Tuula Varonen ja Jenni Javanainen.

Ruokapalvelussa valmistetaan n. 3,2 miljoonaa ateriaa vuodessa ja palvellaan päiväkodissa, kouluissa, terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa ja vanhusten palvelukeskuksissa yhteensä yli 9000 asiakasta joka päivä. Ruokapalvelumme noudattaa kuuden viikon kiertävää, huolella suunniteltua ruokalistaa, jossa on pyritty huomioimaan valtakunnallinen kouluruokasuositus.

Ruokaa valmistetaan kahdessa valmistuskeittiössä eli Köökissä ja Vanhusten Palvelukeskuksen keittiössä. Suurin osa keittiöistämme on kuumennuskeittiöitä, joissa esivalmistettu ruoka kypsennetään. Pienimmissä kohteissa on jakelukeittiö, joihin ruoka tuodaan kuumana.

Lohjan kaupungin kaikki ruokapalvelukohteet löytyvät Oivasta.

Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä. Oiva kannustaa yrityksiä pitämään huolta elintarvikehygieniasta ja tuotteiden  turvallisuudesta.