Avoin varhaiskasvatus

 

Avoin varhaiskasvatus

Lapset ja perheet voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa. Avoimen varhaiskasvatuksen palvelut tarjoavat kotihoidossa oleville lapsille mahdollisuuden osallistua ohjattuun varhaiskasvatukseen. Vanhemmat saavat ammattitaitoista apua ja tukea lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä, sekä vertaistukea. Toiminta on ohjattua ja tavoitteellista varhaiskasvatusta, joka perustuu Lohjan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Avoin päiväkoti on kotona lastaan hoitavien perheiden kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin ja lapset saavat leikkiseuraa. Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan. Mukaan tervetulleita ovat lapset, vanhemmat, kummit, mummit ja vaarit. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Vapaan yhdessäolon ja leikin lisäksi järjestetään ohjattua toimintaa. Toimintaa suunnitellaan yhdessä perheiden kanssa. Voit ottaa mukaasi omat eväät – käytössäsi on jääkaappi ja mikro.

Avoimet päiväkodit Lohjalla:

Mäntynummen avoin päiväkoti Pirtti

Roution avoin päiväkoti Käpymetsä

 

Lohjan kaupungin avointen päiväkotien aukioloajat laajenevat

21.10.2019 – 20.12.2019 alkaen avoinna:

Avoin päiväkoti Käpymetsä avoinna maanantaista perjantaihin.

Avoin päiväkoti Pirtti avoinna maanantaista perjantaihin.

Pihlajat kerho avoinna normaalisti.

Postikadun puisto suljettu toistaiseksi.

 

17.1. 2020 alkaen

Avoin päiväkoti Käpymetsä avoinna ma-to, pe suljettu.

Avoin päiväkoti Pirtti avoinna ma-to, pe suljettu.

Oinolan avoin perhekerho perjantaisin klo 9-12.

Perjantaisin liikunnallista toimintaa Harjulassa klo 9:30-11:30, paitsi kuukauden viimeinen perjantai, jolloin toimintaa Postikadun leikkipuistossa klo 9-13.

 

 

Lohjan varhaiskasvatus