Verkkokauppa

Arska -karttapalvelu

Lohjalla on otettu käyttöön arkiston sähköinen asiointipalvelu ja karttakauppa Arska, josta voi ostaa rakentamisen ja suunnittelun pohjakartaksi tarkoitettua kantakartta-aineistoa, sekä jatkossa myös rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia sähköisessä muodossa. Palvelu ei vaadi kirjautumista.

Kantakartta-aineistoa on saatavilla Lohjan kaupungin taajama-alueilta, ja siinä on esitetty maastoa, rakennettua ympäristöä ja kiinteistöjaotusta kuvaavia tietoja. Aineistoa tarjotaan palvelun kautta pdf- ja tiff-tiedostoina, sekä suunnitteluohjelmistojen käyttämässä dwg-tiedostomuodossa.

Jatkossa palvelusta voi ostaa myös rakennusvalvonnan lupakäsittelyn läpikäyneiden rakennushankkeiden viranomaisarkistoon tallennettuja, vahvistettuja rakennuspiirustuksia. Palveluun tullaan lisäämään piirustuksia sitä mukaa kun alkuperäisten dokumenttien digitointi arkistossa etenee.

Lisätiedot ja neuvonta karttatuki@lohja.fi

Tästä linkki Arskan verkkokauppaan:

arska.lohja.fi

 

Lohjan kaupungin verkkokauppa

Olemme avanneet Lohjan kaupungin verkkokaupan. Verkkokaupasta voit ostaa kalastukseen liittyviä lupia (ravustuslupa, verkkokalastuslupa, uistelulupa, muikkulupa).

Lohjan kaupungin verkkokauppaan pääset tämän linkin kautta