Koronavirus

Koronabotti

Itsepalveluajanvaraus koronatestiin 

HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon Koronabotin kautta osoitteessa koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin HUSin alueella pääsee edelleen myös soittamalla oman kunnan ohjeiden mukaisesti koronaneuvontapuhelimeen, terveysasemalle, Päivystysapuun tai Omaolo-palvelun kautta.

Ethän altista muita sairastumiselle! Kotihoito-ohjeita löydät esimerkiksi Terveyskylästä.Koronaneuvonta

Neuvontaa Lohjalla:

Lohjan kaupungin yleinen koronaneuvonta

Voit kysyä neuvoa omalta terveysasemaltasi

 • Keskustan terveysasema p. 019 369 2319 ma,ti ja to klo 8:00-15:00, ke ja pe klo 8:00-13:30. Muuna aikana Päivystysapu p.116 117.
 • Pusulan terveysasema p.019 369 2300 ma – to klo 8 – 16 ja pe 8 – 14. (Pusulan, Sammatin ja Karjalohjan alueen asukkaat)
 • Sammatin Terveysasema p.019 369 3740 ma ja to klo 8 – 16 ja parittomat pe 8 – 14
 • Karjalohjan Terveysasema p.019 369 3730 ti – ke klo 8 – 16 ja parilliset pe 8 – 14

Molemmissa numeroissa on takaisinsoitto.

 • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koronaneuvonta@lohja.fi saa yleistä koronaan varautumiseen liittyvää neuvontaa. Huomioithan, että emme käsittele henkilökohtaisia terveystietoja sähköpostitse. Tämän osoitteen kautta tulleet kysymykset ohjataan vastattavaksi terveydenhuoltoalan ammattilaisille tai päätettäviksi pandemiajohtoryhmään tai kaupungin johtoryhmään
 • VIRANOMAISILMOITUKSET: tartuntataudit@lohja.fi

Lohjan kaupungin neuvonta ikäihmisille

Lohjan terveyspalveluissa palataan kohti normaalipalvelluita. Ikääntyneiden terveysneuvontaa saa oman terveysaseman puhelinnumerosta

 • Keskustan terveysasema p. 019 369 2319
 • Pusulan terveysasema p.019 369 2300 (Pusulan, Sammatin ja Karjalohjan alueen asukkaat)
 • Numeroissa on takaisinsoitto.
Laboratoriossa suositamme edelleen käymään ajanvarauksella. Ajan voi varata 09 47186800 tai www.huslab.fi/ajanvaraus.
Muista ikääntyneiden palveluista saa tietoa Ikähelpistä arkisin klo 9-12 p. 044 369 2444.

 


Sähköinen asiointi

 • HUSin alueella asuvat voivat nyt varata itse ajan koronavirusnäytteenottoon Koronabotin kautta osoitteessa koronabotti.hus.fi.
 • Valtakunnallinen digitaalinen sote-palvelu auttaa sinua arvioimaan hoidon tai palvelun tarvettasi osoitteessa  www.omaolo.fi

Kuulovammaiset voivat koronavirusasioissa ottaa yhteyttä puhelimitse tulkin välityksellä. Tulkkauspalveluista löytyy lisää tietoa esimerkiksi Kelan sivulta: Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelu. Tulkkauspalvelun etäpalvelu on käytössä ma–pe klo 8–16.

Lojo stads rådgivningskanaler

11.5.2020
Tieto monikielisestä koronainfosta:
IOM: koronavirustietoa useilla eri kielillä
Kotouttamisen osaamiskeskuksen kokoamaa tietoa koronaviruksesta useilla eri kielillä
Yhdenvertaisuusvaltuutetun kokoamaa tietoa koronaviruksesta useilla eri kielillä
Diakonissalaitoksen videoita koronaviruksen leviämisen ehkäisemisestä (arabia, dari, suomi)
HUS:n tietoa koronaviruksesta eri kielillä (suomi, ruotsi, englanti, viittomakieli, venäjä, viro, arabia)Lohjan kaupungin toiminta koronavirustilanteessa

Valtioneuvoston linjaukset

Lohjan kaupunki noudattaa linjauksia omassa toiminnassaan. Lohjalla tilannetta johtaa kaupungin johtoryhmä kaupunginjohtaja Mika Sivulan johdolla yhteistyössä pandemiajohtoryhmän kanssa, jota johtaa vt. hyvinvointijohtaja Tuula Suominen.

Jokaisen kaupungin työntekijän ja kuntalaisen tulee vastuullisesti noudattaa annettuja rajoituksia ja ohjeita sekä seurata tilannetta aktiivisesti. Näin varmistamme toimenpiteiden tehon ja osoitamme välittävämme niin riskiryhmiin kuuluvista kuin läheisistämmekin.

Lohjan kaupunki jakaa kasvomaskeja vähävaraisille

24.8.2020
Kasvomaskien jakelua laajennetaan 26.8.2020 alkaen Karjalohjan, Sammatin, Pusulan, Virkkalan ja Saukkolan kirjastoihin.
Kasvomaskeja voi hakea kyseisten kirjastojen palveluaikoina, ja vain silloin kun henkilöstöä on paikalla. Tästä johtuen Karjalohjan kirjastossa ei ole jakelua torstaisin, eikä Pusulan kirjastossa keskiviikkoisin.
19.8.2020
Huomio! Kasvomaskeja jaetaan Lohjan pääkirjastolla päivittäin alkaen klo 14. Muista jakopisteistä ilmoitetaan mahdollisimman pian. 
18.8.2020
Lohjan kaupunki aloittaa kasvomaskien jakamisen vähävaraisille tiistaina 18.8.2020 klo 12.00 alkaen Lohjan Pääkirjastolla (os. Karstuntie 3, 08100 Lohja). Muita jakopisteitä Lohjan alueelle valmistellaan ja niistä tiedotetaan mahdollisimman pian Lohja.fi –verkkosivuilla sekä Lohjan kaupungin Facebook-sivulla.

Kasvomaskeja jaetaan alkuun 1 maskipaketti / talous. Yhdessä paketissa on 5-10 kpl pestäviä kangasmaskeja. Paketissa on mukana pesuohjeet. Tiistaina jakoon saadaan aluksi rajallinen määrä maskipaketteja, mutta lisää on valmistumassa. Toivomme, että aluksi maskeja hakevat ensisijaisesti ne, joilla on maskille kiireellinen tarve. 

Lohjan kaupungin jakamat maskit on tarkoitettu valtioneuvoston linjauksen mukaisesti vain taloudellisesti heikoimmassa asemassa oleville lohjalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia niitä itse. Pääsääntöisesti lohjalaiset hankkivat maskinsa itse. Maskeja haettaessa taloudellista tilannetta tai henkilöllisyyttä ei tarvitse todistaa.

Koulut ja oppilaitokset

 

Koulut ja oppilaitokset

Uusia ohjeita annetaan ennen lukuvuotta koululta tulevissa Wilma -viesteissä.

 


Kulttuuri ja liikunta

Museot, teatterit, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuoriso- ja kerhotilat sekä järjestöjen kokoontumistilat on valtioneuvoston linjausten mukaisesti saanut avata 1.6.2020 lähtien hallitusti ja asteittain. Tarkemmat tiedot näiden aukioloajoista löytyy yksiköiden omilta sivuilta. Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osalta noudatetaan Aluehallintovirastojen määräyksiä kokoontumisrajoituksista.

 


Työ- ja päivätoiminta

Kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset ovat avautuneet 1.6.2020 alkaen. Ikääntyneiden päivätoiminta avataan porrastetusti 3.8.2020 alkaen.


Vierailut 

Valtioneuvoston suositus vierailujen välttämiseksi sairaaloissa on purettu.

Vierailujen järjestämisessä tulee kuitenkin noudattaa edelleen pidättyvää linjaa alueellista harkintaa käyttäen, vastaavasti kuten muussakin tartuntatautien vastustamistyössä epidemiatilanteen aikana. Vierailijoiden tulee olla täysin terveitä ja oireettomia sekä noudattaa yksiköissä annettuja ohjeita.

Ikääntyneiden asumispalveluyksiköiden asukkaita voi tavata pääsääntöisesti ulkona

Hallitus suosittelee, että ympärivuorokautisen hoidon toimintayksiköiden asiakastiloihin pääsy rajataan edelleen pääsääntöisesti yksikön henkilökuntaan. Epidemian leviäminen riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on yhä merkittävä riski. Tapaamisten suositellaan ensisijaisesti tapahtuvan ulkona, mutta tarvittaessa tapaamisen voi järjestää myös sisätiloissa. Omaiset voivat tulla tapaamiseen vain terveenä ja oireettomina. Omaiset käyttävät vierailun aikana suu-nenäsuojusta, ja he huolehtivat hyvästä käsihygieniasta. Hoitajat opastavat omaisia suojuksen käytössä sekä hyvässä käsihygieniassa.

Omaisten tulee varata tapaamisaika suoraan asukkaan yksiköstä. Näin vältämme ruuhkat ja myös omaisten turvallisuus säilyy. Asukas voi tavata vierailijoita kerran päivässä, 1-2 vierailijaa kerrallaan. Omaisia ohjeistetaan huolehtimaan myös turvallisesta etäisyydestä (n. 2 metriä). Omaiset eivät voi myöskään vielä avustaa asukkaita ruokailussa tai muissa hoitotoimenpiteissä, koska tällöin turvallinen etäisyys (n. 2 m) ei toteutuisi.

Jos asukas ei pysty ulkoilemaan, tapaamisia on mahdollista järjestää edelleen esimerkiksi ikkunan tai oven takaa. Myös videopuhelut ovat mahdollisia.

Lisätiedot suoraan asukkaan omasta asumispalveluyksiköstä.

 


Työskentely

Etätyösuositus jatkuu 1.8.2020 niissä tehtävissä, joissa työtehtävät sen mahdollistavat. Hallitus arvioi asiaa uudestaan, mikäli epidemiatilanne sitä edellyttää. Epidemian uudelleen kiihtymisen estämiseksi on tarpeellista seurata tarkasti rajoitusten purkamisen vaikutuksia epidemian kehittymiseen.


Matkustaminen

Ulkoministeriön ajantasaiset matkustustiedotteet

Pandemian takia tilanne missä tahansa maassa tai alueella voi muuttua äkillisesti ja ennalta-arvaamattomasti. Tarpeetonta matkustamista suositellaan välttämään muualle kuin maihin, joita koskeva sisärajavalvonta ja karanteenisuositus on muuttunut 15.6 alkaen. Näitä maita ovat Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Tarpeettomalla matkustamisella tarkoitetaan esimerkiksi vapaa-ajan matkoja.

Avoin joukkoliikenne jatkuu liikennöitsijöiden toimesta, liikennöitsijät ilmoittavat mahdollisista poikkeuksista omissa kanavissaan. Koulukuljetukset järjestetään niitä tarvitseville.


Asiointi kaupungin toimipisteissä

Suosittelemme, että asiakkaat ottavat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaupungintalo Monkolan asiakaspalvelukeskus, asiakaspalvelukeskus@lohja.fi, p. 044 369 4300

ma-to klo 8-16
pe klo 8-15

Lohjan kaupungin vaihde, vaihde@lohja.fi, p. 019 3690

ma-to klo 8-16
pe klo 8-15

Tulethan paikalle vain terveenä ja oireettomana.


Terveyspalvelut

Terveyteesi liittyvissä asioissa pyydämme sinua olemaan terveysasemalle kaikissa asioissa ensin yhteydessä puhelimitse tai sähköisesti ja välttämään terveysasemalla asiointia ilman ennakoivaa yhteydenottoa.

Rajoitusten vähenemisen myötä olemme lisäämässä myös kiireettömiä vastaanottoja.
Riskiryhmiin kuuluvien vastaanotolle saapumisen tarve arvioidaan yksilöllisesti ja pyrimme edelleen hoitamaan riskiryhmäläisten ei-kiireelliset terveyshuolet esim. puhelimitse. Myös riskiryhmäläisille varataan vastaanottoaikoja, jos oireen selvittely sitä vaatii.
 • Keskustan terveysasema p. 019 3692319 tai
 • Pusulan terveysasema p.019 369 2300 (Pusulan, Sammatin ja Karjalohjan alueen asukkaat)

Molemmissa numeroissa on takaisinsoitto.

Äitiys- ja lastenneuvola

Äitiys- ja lastenneuvolan ajankohtaiset tiedotteet

Suun terveydenhuolto

(Tiedote päivitetty 12.8.20) Suun terveydenhuollossa otetaan tällä hetkellä potilaita vastaan lähes normaalisti. Koronaepidemian ja lisääntyneiden suojaustoimien ja -varusteiden vuoksi hoitoajat saattavat olla pidempiä, ja aivan kaikkia toimenpiteitä ei ole mahdollista tehdä. Jotta käynnit olisivat kaikille mahdollisimman turvallisia, pyydämme potilaita:

 • Saapumaan vastaanotolle vain hetkeä ennen omaa käyntiaikaa.
 • Saattajia saa olla odotustiloissa mukana vain yksi.
 • Potilaita pyydetään saapuessa tutustumaan hoitoloissa oleviin hygieniaohjeisiin, mm. käsidesin käytön ja suu-nenäsuojien oikeaoppisen käytön suhteen.
 • COVID19-riskiryhmäläiset ohjataan mahdollisuuksien mukaan odotustiloissa etäämmälle muista potilaista.

Lohjan kaupungin suun päivystykselliseen hoitoon saa tulla vain täysin terveenä. Potilaat, joilla on hengitystieinfektion tai vatsan oireita tai he ovat palanneet 14vrk sisällä ei-turvallisista maista tai he ovat karanteenissa tai altistuneita korona-virukselle ja heillä on akuutti päivystyksellinen suun vaiva, hoidetaan erikoissairaanhoidossa Helsingissä.

Kaikissa tapauksissa yhteyttä tulee ottaa hammashoidon keskitettyyn ajanvaraukseen. Suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus palvelee ma-pe klo 8-15, p. 019 369 2211. Lisätietoja ajanvarauksesta: https://www.lohja.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto/ajanvaraus-ja-neuvonta/Usein kysyttyä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on koonnut valtakunnallisesti usein kysyttyjä kysymyksiä nettisivuilleen.

Lohjan kaupungin koronaneuvonnasta usein kysyttyjä on listattu aihealueittain aakkosittain alle.

Asiointi

Mikäli joudun jäämään kotiin, esimerkiksi karanteeniin, mistä saan kauppa-apua?

Lohjalla on useita kauppoja, jotka toimittavat
ruokatavaroita kotiin/oven taakse. Voit tiedustella asiaa omasta lähikaupastasi. Tiedossamme olevia kauppojen/palveluja on listattu tiedostoon Kauppojen kotiinkuljetus

Palveluntuottajaluettelo Ilmoituksen varaisista sosiaalialanpalvelun tuottajista Lohjalla

Apua arkeen voi myös kysyä näiltä yrityksiltä

Mikäli tarvitsette apua asian järjestelyyn palveluohjaus auttaa numerossa p. 044 369 2444

***

Miten hoidan apteekkiasiani, mikäli joudun karanteeniin tai joudun välttämään muutoin asiointia apteekeissa?

Apteekkiasioissa kannattaa olla yhteydessä samaan apteekkiin, jossa tavallisesti asioit.

Apteekkipalveluissa voi käyttää myös sovelluskaupasta ladattavaa Remomedi-palvelua, jonka kautta saa tehtyä lääketilaukset, jotka voi noutaa myöhemmin vaikka apteekin automaatista. Lohjalla tällä vain yksi apteekki käyttää tätä palvelua. Osasta verkkoapteekkeja voi tilata myös reseptilääkkeitä.


Matkustus

Olen kotiutunut juuri matkalta ja jään kotiin, saanko sairauslomatodistuksen, että saan päivärahaa Kelalta?

Alle 16-vuotiaan huoltajalla on oikeus päivärahaan, jos lapsi on määrätty karanteeniin ja huoltaja ei siksi voi tehdä työtä. Tartuntatautipäivärahassa ei ole omavastuuaikaa, ja se korvaa täysimääräisesti työstä poissaolon, eristyksen tai karanteenin aiheuttaman ansionmenetyksen. Työntekijän päiväraha määräytyy sen palkan mukaan, jonka hän olisi saanut, jos hän olisi ollut töissä. Yrittäjän päiväraha määräytyy työstä poissaolon alkaessa voimassa olevan YEL- tai MYEL-vuosityötulon perusteella.

Pelkkä matkalta kotiutuminen ei kuitenkaan oikeuta päivärahaan tartuntatautilain nojalla. Ole yhteydessä esimieheesi/työpaikkaasi ja sovi käytännön järjestelyistä.

***

Mikäli tapaan henkilön, jonka lähiomainen on palannut korona-alueilta, mutta ei ole vielä itse sairastunut, tuleeko minun jäädä omaehtoiseen karanteeniin?

Muiden ei ole tarpeen olla karanteenissa, vaikka he eivät ole olleet lähikontaktissa tartunnan saaneeseen. Esimerkiksi matkan jälkeen karanteeniin jääneen oireettoman henkilön lähipiiri ei ole tartuttava.

Tartunnan saamisesta siihen, että henkilö voi tartuttaa muita, on viivettä. Tämä takia altistuneen, mutta oireettoman henkilön omaisten ei kannata rajoittaa elämäänsä. Jos altistunut alkaa oireilla, tutkitaan, onko kyse koronaviruksesta. Tutkimustulosten perusteella karanteenia laajennetaan tarpeen mukaan lähiomaisiin. Tätä ennen lähiomaiset eivät tartuta muita.


Tartuntatautipäiväraha

Kannattaa lukea Kelan ajantasaiset ohjeet tartuntatautipäivärahasta:
https://www.kela.fi/tartuntatautiMilloin tartuntatautilakia käytetään koronavirusinfektioissa?
Tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin (TT-laki 60§), työstä pidättämiseen (TT-laki 57§) tai eristämiseen (TT-laki 63§) voidaan määrätä sellainen henkilö, joka on sairastettu laboratorion näytteenotolla vahvistettuun koronavirusinfektioon. Karanteeniin voidaan määrätä myös henkilö, joka on altistunut henkilölle, jolla on vahvistettu koronavirusinfektio. Eristämiseen voidaan määrätä vain sairaalassa oleva potilas.
Muille kuin vahvistettuun koronavirusinfektioon sairastuneille tai sairastuneelle altistuneelle ei tehdä tartuntatautilain mukaisia päätöksiä.
***
Millä perusteilla tartuntatautipäivärahaa maksetaan?
Tartuntatautipäivärahan maksamisen perusedellytys on kunnan tartuntataudeista vastaavan lääkärin tai sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tartuntatautilääkärin tekemä kirjallinen päätös karanteenista, eristyksestä tai työstä pidättämisestä. Päätös voi olla myös A-lääkärintodistukselle tehty, jos sen on allekirjoittanut tartuntatautilääkäriksi nimetty henkilö.
Tartuntatautipäiväraha korvaa ansionmenetystä, jos sinut on määrätty olemaan poissa työstäsi, karanteeniin tai eristykseen tartuntataudin leviämisen estämiseksi.
Jos henkilö voi tehdä työnsä karanteenin, eristämisen tai työstä pidättämisen aikana etäyönä eikä ansionmenetystä synny, ei voi saada päivärahaa. Päivärahaa ei makseta myöskään loman ajalta.
Työnantajan suositus tai määräys kotiin jäämisestä ei ole peruste tartuntatautipäivärahan myöntämiselle.
Hallituksen suositus jäädä ulkomaan matkan jälkeen kahdeksi viikoksi kotiin ei ole peruste tartuntatautipäivärahan myöntämiselle.
Koronaviruksen riskiryhmään kuuluminen ei ole peruste tartuntatautipäivärahan myöntämiselle.
Ohjeen antohetkellä voimassa olevan Kelan ohjeen mukaan hallituksen määräys yrityksen, liiketilan tai yksityisen toiminnon sulkemisesta aiheutuva ansionmenetys ei ole tartuntatautipäivärahasta korvattava. Korvattavaa ei ole myöskään ansiomenetys, joka johtuu välillisesti esimerkiksi sairaalan, terveyskeskuksen tai hoivakodin kiellosta ottaa vastaan ulkopuolisia tai vieraita. Tartuntatautilain mukaisia rajaavia päätöksiä (esim. karanteeni) ei voida tehdä näillä perusteilla.
***
Kenelle tartuntatautipäivärahaa maksetaan?
Tartuntatautilain 82§ mukaan henkilöllä, joka tartuntataudin leviämisen estämiseksi on määrätty olemaan poissa ansiotyöstään, eristettäväksi tai karanteeniin, on oikeus saada ansionmenetyksen korvaamiseksi tartuntatautipäivärahaa siten kuin sairausvakuutuslaissa (1224/2004) säädetään. Sama oikeus on alle 16-vuotiaan lapsen huoltajalla, jos alle 16-vuotias lapsi on edellä mainitusta syystä määrätty pidettäväksi kotona ja huoltaja tämän vuoksi on estynyt tekemästä työtään.
Lisätietoja:
www.kela.fi/tartuntatauti
www.kela.fi/korona
www.finlex.fi Tartuntatautilaki 21.12.2016/1227

Työnteko

Jos työntekijä sairastuu koronavirukseen, maksetaanko työntekijälle palkkaa?

Kyllä. Työntekijälle maksetaan normaalia sairausajan palkkaa työntekijään sovellettavan työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Jos työntekijään ei sovelleta mitään työehtosopimusta, noudatetaan työsopimuslain säännöstä sairausajan palkanmaksuvelvollisuudesta (TSL 2 luvun 11 §) tai tätä edullisempaa työnantajan käytäntöä.

Jos työntekijä on määrätty eristykseen viranomaisen toimesta tartuntatautilain nojalla, hänellä on oikeus Kelan tartuntatautipäivärahaan. Tartuntatautipäiväraha on täyden ansiomenetyksen suuruinen. Siltä osin kuin työnantaja on maksanut työntekijälle sairausajan palkkaa, tartuntatautipäivä maksetaan työnantajalle.

***

Koulu tai päiväkoti on suljettu, mutta lapsi on terve, eikä häntä ole määrätty karanteeniin. Voiko työntekijä jäädä kotiin?

Työntekijällä on oikeus olla poissa työstään, jos työsopimuslain poissaoloa pakottavista perhesyistä koskevan säännöksen (TSL 4 luvun 7 §) tai tätä vastaavan työntekijään sovellettavan työehtosopimuksen määräyksen edellytykset täyttyvät. Edellytyksenä on yleensä muun muassa se, että työntekijän välitön läsnäolo kotona on välttämätöntä hänen perheessään tai muualla (esimerkiksi hoitopaikassa) tapahtuneen sairaustapauksen vuoksi. Oikeus olla poissa työstä päättyy, kun lapsen hoito saadaan järjestettyä.

Työnantajalla ei ole velvollisuutta maksaa palkkaa työntekijälle, joka on poissa työstä pakottavista perhesyistä.

Työntekijä voi jäädä kotiin lapsensa kanssa ja tehdä etätyötä, jos tästä sovitaan työnantajan kanssa. Tällöin työnantajalla on velvollisuus maksaa työntekijälle palkkaa tehdyn työajan suhteessa. Työntekijä voi myös esimerkiksi jäädä lomalle tai muulle vapaalle tai vaihtaa työvuorojaan toisen työntekijän kanssa, jos asiasta sovitaan työnantajan kanssa.

Työntekijällä ei ole oikeutta Kelan tartuntatautipäivärahaan.

Katso myös kohta TartuntatautipäivärahaTietoja koronavirukseen varautumisesta valtakunnallisesti

Valtakunnallisista varotoimista kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19
Aktuellt om coronaviruset COVID-19
Coronavirus COVID-19 – Latest UpdateVarautuminen kaupungin eri yksiköissä

Kaupungin eri yksiköt mukauttavat toimintansa hallituksen 16.3. antamiin linjauksiin, ja ne viestivät omilla sivuillaan linjausten vaikutuksista asiointiin. Yksiköiden omat sivut löytyvät lohja.fi-sivuston kautta. Hakutoiminnon saat käyttöösi kaupungin etusivun oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa suurennuslasia klikkaamalla.

Ennen suunniteltua paikan päällä asiointia kannattaa aina ensin olla yhteydessä puhelimitse ja varmistaa tavoitettavuus sekä toimintaohjeet

Hiiden Opisto

Lohjan Liikuntakeskus

Lohjan Kaupunginorkesteri

Lohjan matkailu / VisitLohja

Lohjan teatteri

Lohjan Vuokra-asunnot

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto

x

 

 

x

x