Verkkokirjasto Finna

Kirjastolainojen uusinnat, varaukset ja muut kirjaston asiakastoiminnot löydät Finna-verkkokirjastosta osoitteesta lukki.finna.fi.

Tiedote 2.4.2020

Lohjan kaikki kirjastot ja kirjastoauto ovat suljettuina 13.5.2020 asti. Sulku koskee myös omatoimikirjastoja.

Aluehallintoviraston päätöksestä myös kirjastojen palautusluukut ovat kiinni 2.4.-13.5.2020 välisenä aikana. Uusia lainoja ei voi lainata. Lainassa olevia lainoja ei voi palauttaa.

Lainojen sulkuajalle osuvia eräpäiviä siirretään eteenpäin. Noutoa odottavat varaukset eivät vanhene. Uusia varauksia ei voi tehdä sulun aikana.

Kirjaston e-palvelut ovat käytettävissä oman asiakastunnuksen ja henkilökohtaisen pin-koodin avulla normaalisti.

Seuraa kuntakohtaista ajankohtaistiedotusta osoitteessa lukki.finna.fi.

Siirry verkkokirjastoon tästä

 

 

Mikä on verkkokirjasto?

Verkkokirjasto on kirjaston verkkopalvelu, jonka kautta asiakas voi muun muassa uusia omia lainojaan, tehdä varauksia kirjastoaineistoon, sekä ilmoittaa kirjastolle asiakastietojen kuten osoitteen ja yhteystietojen muutoksista.

Lukki-kirjastojen (Karkkila, Lohja, Vihti) yhteinen verkkokirjasto toimii osana kansallista FINNA-verkkopalvelua. Sen teknisestä toteutuksesta vastaa Kansalliskirjasto.
 

 

Mitä verkkokirjaston käyttöön tarvitaan?

Verkkokirjaston käyttöön tarvitaan käyttäjätunnus ja pin-koodi. Käyttäjätunnuksena toimii Lukki-kirjastojen myöntämästä kirjastokortista löytyvä asiakastunnus, ja pin-koodina kyseiseen kirjastokorttiin liitetty henkilökohtainen pin-koodi. Jos kirjastokorttiin ei vielä ole liitetty pin-koodia, sen saa asioimalla missä tahansa Lukki-kirjastojen toimipisteessä.

Henkilöllisyys tarkistetaan pin-koodia ja kirjaston asiakastietoja muutettaessa.