Nummenkylä-Lieviön ja Karstun kyläiltojen raportit julkaistu – Sammatin kyläilta 16.1.

Hyvinvointia yhdessä -kyläilta järjestettiin Lieviön seurantalolla 7.11.2023 ja Karstun seurantalolla 28.11.2023. Kyläilloissa esiteltiin asukkaiden hyvinvointia edistävää toimintaa ja osallistettiin kyläläiset pohtimaan vaikuttamismahdollisuuksiaan sekä paikallisen koulun lakkauttamisen vaikutuksia arkeen ja elämään. Paikalla oli molemmissa tilaisuuksissa noin 20 kyläläistä keskustelemassa ja nauttimassa musiikkiesityksistä. 

Kaupunginhallituksen uutiset 4.12.

Lohjan kaupunginhallitus kokoontui eilen 4.12.2023. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa hallintojohtajan viran perustamista, talousarvion toteutumista sekä Lohja700-juhlapäätöstä.

Ensimmäinen Uusimaa-päivän juhla järjestetään Lohjalla – Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan järjestämään Uusimaa-päivän tempauksia 15.5.2024! Uusimaa-päivänä juhlitaan uusimaalaisia yhdistäviä asioita. Uusi teemapäivä valloittaa vuosittain toukokuun kolmantena keskiviikkona kaikki Uudenmaan kunnat Hangosta Loviisaan. Luvassa on iloista juhlintaa ja paljon hauskaa tekemistä kaiken ikäisille. Tavoitteena on hitsata uusimaalaiset vahvemmin yhteen – luonnossa liikkumisen, yhdessä olon ja kulttuurin tekemisen kautta.

Kutsu- ja palveluliikenteen aikataulumuutoksia

Kutsuliikenne:ke 6.12.2023 (itsenäisyyspäivä): ei ajetama 25.12.2023 (joulupäivä): ei ajetati 26.12.2023 (tapaninpäivä): ei ajetama 1.1.2024 (uudenvuodenpäivä): ei ajetaMuuten kutsuliikenne ajetaan aikataulun … Lue lisää

Vuoden vaihde tuo mukanaan muutoksia Lohjan kaupungin talouspalveluihin

Lohjan kaupungin myyntilaskutukseen, myyntireskontraan ja perintään liittyen on tulossa vuodenvaihteessa 2023-2024 muutoksia. Lohjan kaupungin käyttämä perintätoimisto vaihtuu Lowellista Revireen (entinen Kuntaperintä). Myyntireskontran hoito siirtyy niin ikään takaisin Lowellilta Lohjan kaupungin hoidettavaksi. Kaupunki vaihtaa lisäksi myyntilaskutusohjelmaa.

Yksi yhteinen Seniori-info 1.12.2023 alkaen

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Seniori-infon neuvonta yhtenäistyy 1.12. alkaen. Yhtenäistymisen myötä hyvinvointialueen ikääntyneet asukkaat ja heidän läheisensä tavoittavat Seniori-infon neuvonnan yhden puhelinnumeron ja yhden sähköpostiosoitteen kautta, kotipaikkakunnasta riippumatta. Aikaisemmin palvelu jakautui itäiseen ja läntiseen neuvontaan.