Kaupunginhallituksen uutiset 18.9.

Kaupunginhallitus kokoontui eilen 18.9.2023. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa Järnefeltin liikuntahallin laajennus- ja saneerausurakkaa sekä Tennarin liikuntatilojen investointihankkeen lisämäärärahan myöntämistä.

Järvikamera Aurlahdessa

Kaupunkikeskustan aluetoimikunta päätti käyttää vuotuisen pienhankerahansa järvikameran hankintaan ja sen ylläpitoon vuodeksi. Kamera on sijoitettu Aurlahteen. Kamera lähettää livekuvaa Aurlahden … Lue lisää

Kaupunginvaltuuston uutiset 13.9.

Lohjan kaupunginvaltuusto kokoontui keskiviikkona 13.9.2023. Valtuusto teki päätöksiä muun muassa Kauppakadun ja Koulukadun suunnitelmista, eron myöntämisestä Anna-Maija Kalliolle kunnallisista luottamustehtävistä, päivitetyn hallintosäännön sekä vahingontekojen vihjepalkkiojärjestelmän hyväksymisestä.

Hyvinvointia yhdessä –kyläkierros Ikkalassa ti 26.9.2023 klo 18–20

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja vaikuttamaan alueesi kaupungin sivistys-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaiken ikäisille. Tavoitteena on yhteisillä keskusteluilla vahvistaa kuntalaisten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta niin arjessa kuin päätöksenteossa. Lapsiystävällisenä kuntana myös lasten ja nuorten hyvinvointi kuuluu kaikille ja toivomme lasten ja nuorten äänen kuuluvan varttuneempien rinnalla.