Museossa tapahtuu

Lohjan museo järjestää ja on mukana järjestämässä vuosittain useita koko perheen tapahtumia, tervetuloa mukaan!

Metsämielimaistiaiset museon puutarhassa

torstaina 23.5. klo 18 – 20, non stop

Tapahtumassa tehdään noin puolen tunnin kierroksia museon puutarhaan. Kierrokset klo 18-20 välillä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtuman järjestää Tmi Puikelo/ Riikka Rängman, metsämieliohjaaja, luonto- ja ympäristöneuvojaopiskelija, hortaohjaaja.

Omenankukkien aikaan -konsertti museon puutarhassa
Helatorstaina 30.5. klo 14-16.30

Piknik-konsertti säävarauksella.
Konsertti on Lohjan orkesterin ystävät ry:n 20-vuotisjuhlakonsertti. Musiikista vastaa Lohjan orkesterin salonkiorkesteri Peter Grans’n johdolla. Musiikillinen kattaus on jälleen monipuolinen. Tarjoilu: kahvipöytän, jossa suolaista ja makeaa, omilla piknik-eväillä oma kattaus. Tilaisuudessa luovutetaan kolme stipendiä: Vuoden orkesterilainen, Vuoden nuori soittaja ja Juhlastipendi 20 vuotisen toiminnan kunniaksi.

Liput 10 €, lapset ilmaiseksi

Museon näyttelytiloista avoinna klo 12-17 ovat päärakennus, tilanhoitajanrakennus, navetta. Näyttelyihin sisäänpääsy 3 €

 

Kohtaamisia. Heikki Willamon valokuvia

Taiteilijatapaamiset

päivämäärät tulossa…

Heikki Willamo esittelee näyttelyn ja kertoo kuvaustilanteista ja kohtaamisista suomalaisen megafaunan kanssa. Esittely sisältyy pääsylipun hintaan

Kohtaamisia -näyttely koostuu noin 30 nisäkäskuvasta: edustettuina ovat karhu, hirvi, kauriit, supikoira ja mäyrä. Karhut on valokuvattu Kuhmossa vuosina 2011-2017. Muut kuvat ovat kuvaajan kotiseudulta läntiseltä Uudeltamaalta. Willamon ajatuksena on saattaa yhteen alkuperäistä eläimistöämme sekä ihmisen tänne tuomia lajeja.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään viisi taiteilijatapaamista, joissa Heikki Willamo esittelee valokuvanäyttelyä. Taiteilijatapaamisten ajankohdat täydennetään myöhemmin.