Tervetuloa meille

Tervetuloa mukaan Lohjan Museon tarinoihin paikkakunnan menneisyydestä, näyttelyihimme ja tapahtumiimme.

piirretty kartta museoaalueesta

 

Olemme avoinna normaalisti, ja meille on turvallista tulla. Noudatamme kaikkia suosituksia ja ohjeita, noudatathan sinäkin. Museon näyttelytilojen siivousta on tehostettu ja asiakkaille on tarjolla käsidesiä näyttelytilojen ovilla. Tulethan museoon vain terveenä ja huolehdit turvaväleistä ja käsihygieniasta. Käytäthän maskia.

Osoite

Rovastinkatu 1, 08100 Lohja
puh 044 369 4204, museo@lohja.fi

Avoinna

tiistai, torstai, perjantai klo 11 – 17
keskiviikko klo 11 – 19
lauantai, sunnuntai klo 12 – 16
maanantai suljettu

 

Pääsymaksut

7/4/0€
aikuiset/eläkeläiset, ryhmät/lapset 0-17 v
Keskiviikkoisin Kaverikeskiviikko: kaksi yhden hinnalla

23.8. alkaen 6/4/0€

 

Meille Museokortilla

Meiltä voit myös ostaa tai uusia Museokorttisi.

Opastukset

Opastukset näyttelyihimme 50 €/ arkisin aukioloaikoina
70 €/viikonloppuisin ja aukioloajan ulkopuolella
opastukset ajanvarauksella

Opettajille

Lohjan Museo on yksi haara kaupungin kulttuuripolkua. Museokäynnit auttavat oppilasta ymmärtämään historian jälkiä nykypäivässä.

Miten museovierailulle?

Museokäynnit opastuksineen ovat maksuttomia lohjalaisille varhaiskasvatus- ja kouluryhmille. Ne on mahdollista räätälöidä ikäryhmän tarpeiden mukaan. Toivomme, että sovitte vierailuista hyvissä ajoin etukäteen.

Roopen rastit ovat mielekäs tapa tutustua museon näyttelyihin. Saat ne valmiina museosta, tai pyydettäessä tutustuttavaksi ennen museokäyntiä.
Museovierailua voi pohjustaa tutustumalla Roopen aakkoset -kirjaseen, saat sen museosta. Museokäynneille on mahdollista tulla tiistaista perjantaihin, myös aamupäivisin klo 9 – 11. Varaa käyntinne soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

P. 044 369 4204
museo@lohja.fi

Tarinasoittimen mobiilireitit

Osoitteesta tarinasoitin.fi/lohjanmuseo löydät kaksi Lohjaan liittyvää mobiilireittiä: Toristoori, Lohjan torin historiasta kertova reitti sekä Lohjan vuoden 1918 tapahtumapaikkoihin liittyvä reitti, joka on Harjun koulun historiakerholaisten tekemä ja valmistunut joulukuussa 2018.