Ilmoittaudu vaalikahvilan pitäjäksi EU-vaaleihin 9.6.

Lohjan kaupunki tarjoaa urheiluseuroille ja vanhempainyhdistyksille sekä muille vastaaville toimijoille mahdollisuuden pitää vaalikahvilaa sunnuntaina 9.6.2024 EU-vaaleissa äänestyspaikkojen yhteydessä.

Paikkoja on tarjolla kaikille 12 äänestysalueelle. Paikat ovat Ristin koulu, Järnefeltin yhtenäiskoulu, Ojamonharjun yhtenäiskoulu, Ojaniitun koulu, Mäntynummen yhtenäiskoulu, Kaupungintalo Monkola, Karjalohjan koulu, Routionmäen yhtenäiskoulu, Muijalan koulu, Sammatin koulu, Saukkolan kirjasto ja Pusulan koulu.

Vaalikahvilalle osoitetaan paikka ensisijaisesti ulkoa, mikä kannattaa huomioida kahvilan suunnittelussa. Myöskään keittiöt tai muut tilat eivät ole käytettävissä. Sisällä vaalikahvila on haluttaessa mahdollista järjestää seuraavissa paikoissa: Pusulan koulu, Mäntynummen yhtenäiskoulu, Ristin koulu ja Routionmäen yhtenäiskoulu.

Kahvilan toiminnassa on ehdottomasti noudatettava vaalilakia sekä annettuja ohjeita ja huomattava, että vaalit ovat ensisijaista toimintaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kiinnostuneita tahoja on enemmän kuin jaettavia paikkoja (yli 12), paikat arvotaan.

Ilmoittautumiset 30.4.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vaalit@lohja.fi.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This