Liikuntapalvelut

Lohjan kaupungin liikuntapalvelut asukkailleen tuottaa kunnallinen osakeyhtiö, Lohjan Liikuntakeskus Oy. Lohjan Liikuntakeskus tarjoaa liikuntaa lapsille ja nuorille sekä työikäisille, senioreille ja erityisryhmille. Lisätietoja ohjatusta liikunnasta, kursseista ja muista liikuntapalveluista löydät täältä.

MoreMove -kortti 13 – 17 -vuotiaille

Hinta: kevätkausi tammi -huhtikuu 20 € (maaliskuussa) – 10 € (huhtikuussa)
· Virkistysuimala Neidonkeidas UINTI
· Kaikki liikuntakeskuksen KUNTOSALIT
· OHJATTUJA MoreMove -VUOROJA
· VAPAITA VUOROJA omatoimiseen liikkumiseen

Kortti on ostettavissa Neidonkeitaan ja Sporttikeskus Tennarin kassoilta sekä Virkkalan kirjastosta. Lisätietoja kortista löydät täältä.

Ohjattu liikunta aikuisille

Kevätkausi 8.1. – 29.4.2018

Lohjan Liikuntakeskus järjestää ohjattua liikuntaa työikäisille. Valittavissa on erilaisia salijumppia, ryhmäliikuntatunteja ja vesijumppaa. Jumppiin on mahdollisuus osallistua kertakortilla tai sarjakortilla.

Tarkempia tietoja ohjatusta liikunnasta sekä ohjatun liikunnan viikkokalenterin löydät tästä.

Senioriliikunta

Kevätkausi 8.1. – 29.4.2018

Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä senioriliikunta on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat saaneet eläkepäätöksen. Senioreille on erilaisia liikuntaryhmiä, joihin voi ilmoittautua syys- tai kevätkaudeksi. Lisäksi on mm. senioreille suunnattua vesijumppaa, jonne ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lisätietoja senioriliikunnasta löydät täältä. 

Erityisliikunta

Kevätkausi 8.1. – 29.4.2018

Lohjan Liikuntakeskus järjestää liikuntaa myös erityisryhmille. Erityisliikunnan ryhmiin haetan erikseen sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja erityisliikunnasta: Minna Nuppola, puh. 050 4431 413, minna.nuppola@lohja.fi. Tarkempia tietoja löydät täältä.

Kurssitoiminta

Lohjan Liikuntakeskus järjestää erilaisia kursseja niin lapsille ja nuorille kuin työikäisille ja senioreillekin. Kurssitoiminnasta lisätietoja löydät täältä. 

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on Liikuntakeskuksen palvelumuoto lohjalaisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän. Liikuntaneuvonta tarjoaa tukea liikunnan aloittamiseen ja tietoa erilaisista liikuntamahdollisuuksista. Liikuntaneuvonta on maksutonta.
Tiedustelut ja varaukset Minna Nuppola p. 050 443 1413 tai sähköpostilla minna.nuppola@lohja.fi

Tapahtumat

Lohjan Liikuntakeskus järjestää myös erilaisia tapahtumia. Tapahtumat löytyvät VisitLohjan tapahtumakalenterista. Lisätietoja tapahtumista löydät myös Lohjan Liikuntakeskuksen nettisivuilta.