Liikuntapalvelut

Lohjan kaupungin liikuntapalvelut asukkailleen tuottaa kunnallinen osakeyhtiö, Lohjan Liikuntakeskus Oy. Lohjan Liikuntakeskus tarjoaa liikuntaa lapsille ja nuorille sekä työikäisille, senioreille ja erityisryhmille. Lisätietoja ohjatusta liikunnasta, kursseista ja muista liikuntapalveluista löydät täältä.

MoreMove -kortti 13 – 17 -vuotiaille

Hinta: 29 € / 4 kk (kaudet: syyskuu – joulukuu, tammikuu – huhtikuu, toukokuu – elokuu)
Kortilla pääsee:

  • uimaan Virkistysuimala Neidonkeitaalle
  • kaikille Lohjan Liikuntakeskuksen kuntosaleille
  • ohjatuille MoreMove -vuoroille
  • vapaille vuoroille Tennarissa

Kortti on ostettavissa Neidonkeitaan ja Sporttikeskus Tennarin kassoilta sekä Virkkalan kirjastosta. Lisätietoja kortista löydät täältä.

Ohjattu liikunta aikuisille

Lohjan Liikuntakeskus järjestää ohjattua liikuntaa työikäisille. Valittavissa on erilaisia salijumppia, ryhmäliikuntatunteja ja vesijumppaa. Jumppiin on mahdollisuus osallistua kertakortilla tai sarjakortilla.

Tarkempia tietoja liikuntatarjonnasta löydät täältä.

Senioriliikunta

Lohjan Liikuntakeskuksen järjestämä senioriliikunta on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat saaneet eläkepäätöksen. Senioreille on erilaisia liikuntaryhmiä, joihin voi ilmoittautua syys- tai kevätkaudeksi. Lisäksi on mm. senioreille suunnattua vesijumppaa, jonne ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lisätietoja senioriliikunnasta löydät täältä. 

Erityisliikunta

Lohjan Liikuntakeskus järjestää liikuntaa myös erityisryhmille. Erityisliikunnan ryhmiin haetan erikseen sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja erityisliikunnasta: Jenna Söderström, p. 044 374 0190 tai sähköpostitse jenna.sodestrom@lohja.fi Tarkempia tietoja löydät täältä.

Kurssitoiminta

Lohjan Liikuntakeskus järjestää erilaisia kursseja niin lapsille ja nuorille kuin työikäisille ja senioreillekin. Kurssitoiminnasta lisätietoja löydät täältä.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on Liikuntakeskuksen palvelumuoto lohjalaisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän. Liikuntaneuvonta tarjoaa tukea liikunnan aloittamiseen ja tietoa erilaisista liikuntamahdollisuuksista. Liikuntaneuvonta on maksutonta.
Tiedustelut ja varaukset Jenna Söderström, p. 044 374 0190 tai sähköpostitse jenna.sodestrom@lohja.fi

Tapahtumat

Lohjan Liikuntakeskus järjestää myös erilaisia tapahtumia. Tapahtumat löytyvät VisitLohjan tapahtumakalenterista. Lisätietoja tapahtumista löydät myös Lohjan Liikuntakeskuksen nettisivuilta.