SOS-Lapsikylän Perhekumppani-malli käyttöön Lohjalle

sos-childrensvillages.org

SOS-Lapsikylän perhekumppani –palvelu on valikoitunut Lohjan Lapset SIB -hankkeen yhdeksi toteutuskumppaniksi. Lohjan Lapset SIB -mallissa tuetaan pääasiassa nepsy -oireilevien lasten perheitä, joiden haasteet liittyvät etenkin vanhemmuuteen, vanhempien jaksamiseen sekä muihin perheen yksilöllisiin ongelmiin. Perheet saavat Lohjalla tuekseen Perhekumppanin, joka kulkee perheen rinnalla ja auttaa perheitä eteenpäin. Toiminnan pohjana on SOS-lapsikyläsäätiön kehittämä Perhekumppani -malli.  Perhekumppani –palvelu toimii tällä hetkellä Varkauden kaupungissa sekä osana Vantaan Lapset SIB –ohjelmaa. Lapset SIB:stä voit lukea lisää täältä: https://www.lskl.fi/keskusliitto/hankkeet/lapset-sib/.
Hankkeen myötä haetaan Lohjalle omaa innostunutta ja lapsiperhepalveluiden/lastensuojelun tuntevaa Perhekumppania.
Hakuaika päättyy: 18.06.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Hannu Rusama, puh. 044 761 4117 (soittoajat 10.6.2019 klo 14-16 sekä 11.6.2019 klo 13-16). Haastattelut järjestetään viikolla 27 (1.7. – 5.7.2019).
Lue lisää: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=31&key=&o=A_RJ&rspvt=38jryey9by80kowogoggcko0o84wogk

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Share This