Ke 14.00 -3 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
To 14.00 +1 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, sw 5 m/s.
Pe 14.00 -1 °C, Melkein selkeää ja poutaa, nw 3 m/s.
Onsdag 21.03.2018
Du är här:  STADEN / Ämbetsverk och inrättningar / Sektorn Livskraft

STADEN

Sektorn Livskraft


Den grundläggande uppgiften för sektorn Livskraft är att öka livskraften i Lojo. Sektorn arbetar för att stödja företagen i regionen och locka företag till orten utifrån ett människonära perspektiv. Där människorna trivs, trivs också företagen.


Sektorn Livskraft ser till att stadens förvaltning fungerar smidigt och åndamålsenligt.  Inom sektorn produceras tjänster för invånarnas vardag, t.ex. underhåll av gator och byggnader, kosthåll, IT-tjänster och vattentjänster samt byggande av nya lokaler enligt behov.

 
Sektorn ansvarar också för att staden utvecklas på aktivt och proaktivt sätt med hjälp av förvärv och försäljning av mark, planläggning och byggnadstillsyn. En viktig uppgift för sektorn är också att värna om en frisk och hälsosam miljö.


Vi ser också till att människorna trivs i staden genom att erbjuda ett brett utbud på motions- och kulturtjänster så att invånarna kan hålla sig energiska och vitala. Dessutom ansvarar vi för att stadens kundtjänst fungerar bra så att invånarna får smidig och vänlig service i mån av möjlighet till och med dygnet runt även via våra webbtjänster.


E-post

Till stadens registratorskontor skickas ärenden och beställning av protokollsutdrag, övriga förfrågningar och meddelanden som är avsedda för sektorn Livskraft under adressen:

kirjaamo@lohja.fi

E-postadresserna till stadens tjänsteinnehavare och anställda har formen fornamn.efternamn(a)lohja.fi

Kontaktinformation

PB 71
08101 LOJO

Besöksadress
Karstuvägen 4
08100 LOJO

Växeln 019 3690

Kundservicecentret
019 369 4300
fax. 019 369 1326
asiakaspalvelukeskus(a)lohja.fi

Öppet
må–to 8–16
fr 8–15

Du är här:  STADEN / Ämbetsverk och inrättningar / Sektorn Livskraft
Upp