Uusien asukkaiden kävelykierros + toritapahtuma 11.5.2019

Uusi asukas, ilmoittauduthan pikaisesti mukaan. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluamme tarjota kaikille tänä vuonna Lohjalle muuttaneille perheille ilmaisen, opastetun kävelykierroksen lauantaina 11.5.2019 klo 11:00 alkaen. Teille on lähetetty myös henkilökohtainen kutsu tilaisuuteen, mutta mainostamme tilaisuutta myös somen ja verkkosivujen kautta, sillä posti ei valitettavasti vielä ole tavoittanut teitä kaikkia.

Lähdemme yhdessä kävelykierrokselle ns. Kirkkokentältä Pyhän Laurin kirkon vierestä klo 11.00 osoitteesta Kirkkokatu 1.

Tästä kävelykierroksemme jatkuu kauniissa kaupunkimaisemassa kirkon ympäristössä, museon alueella, ja PuuAnttilan ympäristössä. Kierroksen lopuksi pysähdymme Lohjan Torille kahville ja maistelemaan paikallisia leivonnaisia n. klo 12:30. Torilla meitä tervehtii Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula kertoen kaupungin ajankohtaiskuulumisia ja toivottaen tervetulleiksi. Toriyrittäjät järjestävät ”taikuutta torilla” tapahtuman, joka pitää sisällään myös yllätysohjelmaa. Oppaana kävelykierroksella toimii ansioitunut Lohjan Oppaiden ammattilainen.

Keräämme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi pyydämme Lohjan kaupungintalo Monkolan asiakaspalveluun puh. 044- 369 4300 tai asiakaspalvelukeskus@lohja.fi

Olemme ilahtuneita tulostasi Lohjalle ja toivomme, että kaupunki tulee Sinulle tutuksi myös tällä tavalla.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This