Palveluliikenne on kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä

Viikolla 21 ilmaiset matkat palveluliikenteen kyydissä

Lohjan kaupungin hankkima palveluliikenne on kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä, jota liikennöidään matalalattiaisella pienoisbussilla. Palveluliikenne yhdistää Lohjan lähialueen asutuskeskukset Lohjan keskustan palveluihin. Asiointiajat eri alueilta ovat noin 2-3 tuntia Lohjan keskustassa.

Viikolla 21, eli 22.5. – 25.5.2018  Lohjan kaupunki tarjoaa ilmaiset matkat palveluliikenteen kyydissä. Tempauksella halutaan tuoda palveluliikenne tutuksi kaikille, ja kaiken ikäisille käyttäjille. Tutustu palveluliikenteen aikatauluun kaupungin kotisivujen kautta. Aikatauluja saa Lohjan kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, Matkahuollosta ja palveluautosta. Pienet poikkeamat reittiin tai aikataulutarkennukset voit kysyä suoraan palveluliikenteen kuljettajalta, puhelinnumerosta 045 7750 9255. Palveluliikenteen liikennöinnistä vastaa Tilausmatka Roine Oy.

Matkan hinta on Matkahuollon minimitaksan suuruinen (keväällä 2018 hinta on 3,30 euroa/matka) ja matkan voi maksaa käteisen lisäksi myös Matkahuollon matkakorteilla.

Palveluliikenteellä pääsee kulkemaan myös tarvittaessa mm. Lohjan torilta Neidonkeitaalle ja takaisin.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This