Lohjan toinen kävelykatukokeilu järjestetään ajalla 11.8. – 26.8. Lohjan keskustassa

Sinusta toimija kävelykadulle? Etsimme kadulle katukeittiöitä, soppatykkejä, makkaranmyyntiä, pop corn -piste ja jäätelömyyntiä.

Kävelykatukokeilu järjestetään Paikkarinkadun ja Laurinkadun välisellä Linnaistenkadun alueella sekä viereisellä nk. ”vanhalla Shellin tontilla”. Ohessa karttaliite kävelykatualueesta.

Aluetta on laajennettu Torikadulle, jonka kautta syntyy yhteys Kauppakadulle ja tätä kautta torille. Yksisuuntaisen Torikadun toinen kaista jää liikenteen käyttöön. Myös Laurinkatu on kokeilun aikana koko ajan normaalisti käytössä.


Elävyyttä ja vilinää keskustaan

Kävelykadun avaus tapahtuu 11.8. kello 13.00. Avajaispäivän ohjelma on työn alla. Samana päivänä on myös perinteinen Laurinpäivä omine ohjelmistoineen. Tapahtumien ilta on vuorossa 17.8. klo 16-20 ja tapahtumien yö 24.8. Myös Lohja Soi (6. – 18.8.) sijoittuu kävelykatukokeilun aikaan.

Parkkipaikalle, ns. vanhalle Shellin tontille tulee esiintymislava esityksiä varten. Lavaa saa varata maksutta, joten esiintyjät ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Mukaan kävelykadulle on saatu hienosti esiintyjiä ja puhujia, mm. Henry Manni on tulossa 17.8. tapahtumien iltaan. Luvassa ovat myös mm. juontaja Tomi Tuomisen juonto sekä Sari Niinikosken ja Juha Lembergin musiikkiesitys. Kävelykatukokeilun aikana kadulla nähdään mm. Hiiden Opiston, Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston ja Nuorisotyöpaja Tuuman väkeä. Kokeilun aikana ovat esillä myös Lohjan kaupungin tontit, asuntomessut sekä Rekry. Kävelykadulle on lupautunut mm. hyvinvointialan yhdistyksiä sekä liikuntaseuroja, kuten Harjun Kiekko, Lohjan Naisvoimistelijat ja Lohjan sydän, sekä MLL.


Sinusta toimija kävelykadulle? Näitä etsimme!

Kadulle toivotaan katukeittiöitä, soppatykkejä, makkaranmyyntiä, pop corn -piste ja jäätelömyyntiä. Kävelykadulle tulee myös pitkähkö pöytä penkkeineen mahdollisia yhteisruokailuja varten. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin olethan yhteydessä Hanna-Maria Grandelliin, hanna-maria.grandell@lohja.fi tai puh. 044-357 3730

Otamme lähipäivinä yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmaisseihin ja sovitamme heille omat myynti/esittelypaikat.

Erityisesti kävelykadun varrella sijaitsevia yrityksiä on informoitu tempauksesta ja kannustettu lähtemään mukaan kokeiluun.  Kävelykadulla on ilmaiset paikat, joten tässä on kauempanakin sijaitseville yrityksille hieno mahdollisuus saada näkyvyyttä.

Lisätiedot yhteysjohtaja Hanna-Maria Grandell, hanna-maria.grandell@lohja.fi tai puh. 044-357 3730

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This