Lohjalla keskustan alueella verkostovedessä haju- ja makumuutoksia.

Verkostoveden juoksuttamista suositellaan. Lohjan vesi- ja viemärilaitoksen ja ympäristöterveyspalveluiden tiedote 13.6.2022.

Lohjan vesi- ja viemärilaitoksen toimittamassa verkostovedessä Lohjan keskustan alueella on todettu haju- ja makumuutoksia. Arvioitu vaikutusalue on esitetty oheisen linkin kartassa:

https://hairiot.fi/?tag=lohja_kaupunki

Vesilaitos huuhtelee verkostoa. Mikäli veden käyttäjä havaitsee vedessä poikkeavaa hajua tai makua, suositellaan valuttamaan vettä noin 10 minuuttia. Mikäli verkostovesi ei haise tai maistu poikkeavalle, voi vettä käyttää normaalisti.

Vesilaitoksella oli muutoksia vedenjakelussa viime viikolla, mikä on mahdollisesti vaikuttanut verkostonveden muutoksiin. Veden laadun varmistamiseksi verkostovedestä on otettu vesinäytteitä. Vesilaitos lähettää häiriön vaikutusalueella oleville asiakkailleen tekstiviestitiedotteita ja näytteiden valmistuttua asiasta tiedotetaan myös lohja.fi –sivuilla, Lohjan kaupungin Facebook –kanavalla sekä paikallismedian kautta. Tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran 15.6.2022.

Tällä hetkellä Lohjan vesi- ja viemärilaitoksen toiminta on normaalia. Lohjalla ei ole tullut tietoon poikkeuksellisia vatsatautitapauksia.

Mikäli haluat vesi- ja viemärilaitoksen häiriötiedotteita, ilmoitathan tietosi vesilaitokselle, osoitteessa:

Häiriötiedotteet tekstiviestillä

Lisätietoja antavat:
Lohjan vesi- ja viemärilaitos
Käyttöpäällikkö, puh. 0500 475 078, päivystys, puh. 019 369 1383
sähköposti: vesilaitos.asiakaspalvelu (at) lohja.fi

Lohjan ympäristöterveyspalvelut:
Terveystarkastaja, puh. 044 042 1132
sähköposti: ymparistoterveys (at) lohja.fi

Vesihuolto

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This