Vuoden 2021 asuntomessukaupunki Lohja järjestää Asumisen illan 21.3.2019

Illan aikana tutustutaan rakentamiseen liittyviin teemoihin kuten tonttihakuun ja kuullaan asuntomessurakentamisen konkareita

Asumisen ilta järjestetään Laurentiussalissa (Kirkkokatu 6, Lohja) torstaina 21.3.2019 klo 16.30-20.00.

Ilta alkaa kahvittelulla ja esittelypisteisiin tutustumisella klo 16.30.
Esittäytymässä on esimerkiksi yrityksiä sekä kaupungin asiantuntijoita kaavoituksesta ja rakennusvalvonnasta.
Käytä tilaisuus hyväksesi, ja tule kyselemään itseäsi kiinnostavista aiheista. Esittelypisteiltä jaetaan esittelytunnin aikana kymmenen kahden hengen lippupakettia ensi kesän Kouvolan Asuntomessuille. Ennakkoon ei voi tietää miltä pisteeltä ja mihin aikaan lippuja voi saada. Kannattaa siis käyttää aika tehokkaasti hyödyksi eri pisteisiin tutustuen.

Tilaisuuden puheosuuden avaavat Suomen Asuntomessujen uusi toimitusjohtaja Anna Tapio ja Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula klo 17.30. Illan aikana tutustutaan rakentamiseen liittyviin teemoihin kuten tonttihakuun ja kuullaan asuntomessurakentamisen konkareita. Ohjelmassa mm. tulevan kesän asuntomessujen aluevalvoja Esa Inkilä Kouvolasta. Esa jos joku tietää rakentamisen mutkat ja mahdollisuudet.

Oman näkökulmansa Lohjaan ja lohjalaisuuteen on luvannut kertoa kansainvälistäkin mainetta niittänyt valokuvaaja Ville Juurikkala.
Illan päättää Suomen kaunein koti -ohjelmastakin tuttu sisustussuunnittelija Milla Alftan, joka haastaa meidät miettimään sisustusta laajemmin kuin koristetyynyjen valintana.

Ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuutta, mutta mukaan kannattaa ilmoittautua jo nyt!
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan illallinen kahdelle legendaariseen Mikko Utterin ravintolaan.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:  https://bit.ly/2C7Rpp1
Tervetuloa!

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This