Tiedote postilakon vaikutuksista Lohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen toiminnassa

Valtteri -varis

Postin henkilöstöä edustavan PAU:n lakko 11.11.2019 alkaen

Maanantaina 11.11.2019 on alkanut Postin henkilöstöä edustavan PAU:n lakko. Lakko voi jatkua jopa kaksi viikkoa.  Lohjan kaupungin toiminnassa ongelmia tulee olemaan kirjepostin välityksessä. Ajanvarauskirjeet eivät tule perille eikä päätöksiä ja epikriisejä ei saada lähetettyä. Kiireellisissä asioissa Lohjan kaupungin työntekijät ovat yhteydessä puhelimitse.  Kirjeiden jakelun hidastuminen merkitsee sitä, että asiakkaat saavat myös tiedon laskusta, maksumuistutuksesta tai maksuvaatimuksesta normaalia hitaammin.

Mikäli odotatte ajanvarauskirjettä, voitte soittaa terveyskeskuksen tai hammashoidon numeroihin tai lähettää sähköpostia.  Mikäli asiakkaan tulee saada omaan terveydentilaansa liittyvä kiireellinen lausunto tai esimerkiksi omaisen tai läheisen kuolintodistus kaupungin palveluista, hänen tulee olla yhteydessä siihen yksikköön, josta lausuntoa on pyydetty (esimerkiksi oma terveysasema tai asumispalveluyksikkö). Lohjan kaupunki ei lähetä potilasasiakirjoja tai ajanvarauksia sähköpostilla.
Mahdolliset kirjalliset kysymykset voitte osoittaa sähköisesti Lohjan kaupungin kirjaamoon kirjaamo@lohja.fi. Kirjaamo välittää kysymyksenne oikeaan paikkaan.  Kanta-palvelun kautta saatte tarvittaessa reseptinne uusittua. Kanta-palvelun kautta voitte myös lukea lääkäreiden lausunnot ja laboratoriokokeiden tulokset.

11.11.2019

Lohjan kaupunki

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This