Pääministeri Antti Rinne Lohjan pääkirjastolla 4.7.2019

Lohjan pääkirjasto osana hallituksen kirjastokiertuetta

Pääministeri Antti Rinteen hallitus kiertää kesän aikana eri puolilla maata keskustelemassa hallitusohjelmasta suomalaisten kanssa. Tapaamiset järjestetään kymmenissä kirjastoissa ympäri Suomen. Keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla ohjelmasta palautetta. Lohjan pääkirjaston tilaisuudessa on tavattavissa itse pääministeri Rinne torstaina 4.7.2019 klo 10.00 – 11.00.

”Hallitusohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä suoraan suomalaisille, keskellä ihmisiä ja sivistyksen äärellä. Nyt haluamme jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kirjastokiertueen muodossa. Kirjasto on paitsi yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivistä myös kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin”, pääministeri Rinne sanoo.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja kaikkien kirjastovierailujen ajankohdista löytyvät valtioneuvoston verkkosivuilla https://valtioneuvosto.fi/rinteen-hallitus/kirjastokiertue

Aika: 4.7.2019 klo 10.00 – 11.00
Paikka: Lohjan pääkirjasto, Karstuntie 3, 2. krs, 08100 Lohja

kuva: Laura Kotila/Valtioneuvoston kanslia

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This