Hiiden Opiston 2018-2019 ohjelma on julkaistu

hiiden-opisto-matalan-kynnyksen-opisto-kansalaistaitojen-oppiminen

Hiiden Opiston uusi opinto-ohjelma 2018-2019 on luettavissa osoitteessa http://www.hiidenopisto.fi. Uunituore opinto-opas kolahtaa postilaatikkoon heinäkuun lopulla, ja ilmoittautumiset kursseille käynnistyvät 7.8. klo 11. Hiiden Opiston toimisto ja omat opetustilat aloittavat syyskauden alusta uudessa osoitteessa – Hiiden Opisto, Karstuntie 17, Lohja.

=> Selaa opinto-ohjelmaa netissä

=> Selaa oppaan näköisversiota

=> Lataa pdf-opinto-opas

Ohjelmassa on jälleen kaikkea ihanaa ja uutta. Erityisesti mainittakoon Opetushallituksen yleisen oppimäärän mukainen taiteen perusopetuksen 2018 uusittu opetussuunnitelma, jolla aloittaa sekä käsityöntaiteen että kuvataiteen perusopetuksen ryhmät. Uutuuksia mm. tanskan kieli, työelämän englanti verkkokurssina, mandoliininsoitto ja kuorolaulajan peruskurssi. Lähi- ja luonnonruokaan tutustumme mm. ”hortaherkkuja” -kurssilla, ja saamme opastusta Kotijärven kalaa – pyydyksestä pannuun -kurssilla verkkokalastukseen Lohjanjärven Isoselällä seuraamalla muikun, siian ja kuhan pyyntiä. Kalasaaliista valmistetaan maukkaat kalaruoat. Ruokaa kotijärven kaloista ja maittavia kalakeittoja kurssilla opitaan kalaruokien valmistuksen lisäksi kalan perkaamista ja käsittelyä.

Ohjelmaan on lisätty perhekursseja, kuten terveellisen välipalan valmistusta tai hiusten letitystä. Lisääntynyt tarjonta tulevana lukuvuonna myös työelämää hyödyttävissä kursseissa, kuten yritysluentoja, verkko-opiskelua, some-markkinointia ja työssäjaksamista. Unohtamatta muuta tutkintotavoitteista koulutustarjontaa.

Nyt onkin koko heinäkuu aikaa surffailla tarjontaa odottaessasi opasta ja ilmoittautumisten alkua. Tavataan kursseilla, rajattoman oppimisen merkeissä!

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This