Ke 14.00 -6 °C, Pilvistä, ja poutaa, se 6 m/s.
To 14.00 -2 °C, Pilvistä, runsasta lumisadetta, e 2 m/s.
Pe 14.00 -1 °C, Pilvistä, ja poutaa, e 3 m/s.
Keskiviikko 17.01.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Anton, Antto, Anttoni, Toni
Olet tässä:  Yritykset / Toimitilat

Yritykset

Toimitilat

Lohjan kaupungissa sijaitsevia vapaita toimitiloja esitellään toimitilarekisterissä. Paras tieto lohjalaisista liike- ja yritystiloista on Lohjalla toimivilla kiinteistönvälittäjillä. Lohjan kaupungin omistamia tiloja on harvoin tarjottavana yrityskäyttöön. Lohjan alueella vapaana olevia toimitiloja löytyy myös Kauppalehden toimitilapalvelusta.

Jos sinulla on Lohjan alueella vuokrattavana tai myytävänä liike-, teollisuus-, toimisto- tai varastotilaa ja haluaisit sen näkyviin kaupungin toimitilarekisteriin, ota yhteyttä sähköpostilla seija.nikkanen@lohja.fi.

Lohjalle on vuoden 2013 alussa valmistunut Yritystalo BusinessLohja. Yritystalossa on 4 000 krs-m² vuokratiloja, joita voi tiedustella BusinessLohjan tiloja välittävältä yritykseltä Tilanalta,
gsm 040 7717 346.

Yritystalon alakerrassa toimii yrityshautomo. Erikokoisten tilojen lisäksi startup-yrittäjä saa monipuolisen tuen yrityksen kehittämiseen. Tiedustelut Anne-Kirsi Eloranta, gsm 044 2700 560. Yrityshautomo on osa Länsi-Uudenmaan kuntien yrityspalveluja - Novago Yrityskehitys Oy (www.novago.fi).

Olet tässä:  Yritykset / Toimitilat
Sivun alkuun