Lohja mukana Omakoti-messuilla

Lohjan kaupunki esittäytyy yhdessä Lohjan Asuntomessujen 2021 kanssa Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 12.−15.4.2018.

Messuilla pyritään vauhdittamaan tonttikauppaa, lisäämään Lohjan kaupungin ja asuntomessujen tunnettuutta sekä tuomaan esille upeaa järvimaisemaa. Messuosasto 1e27 tekee tutuksi myös Lohjan uutta ilmettä. Messujen aukioloajat: to 12.4.-la 14.4. klo 10-18, su 15.4. 10-17, www.kevatmessut.fi

Eniten Lohjalla kysytään keskustan palvelujen tuntumassa sijaitsevia kaupunkialueen omakotitontteja, mutta oma vannoutunut asiakaskuntansa on myös maaseututaajamien luonnonläheisillä tonteilla. Ostajat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita rakentamaan yksikerroksia, kohtuullisen kokoisia taloja, ja tähän toiveeseen kaupunki pyrkii vastaamaan.

Kaupungilla on monipuolinen tonttitarjonta. Oman kodin voi rakentaa mm. Routiolle, Gunnarlaan, Haikariin, Virkkalaan, Jönsböleen, Maksjoelle, Sammattiin, Karjalohjalle, Saukkolaan, Nummelle ja Pusulaan. Tontin voi joko vuokrata tai ostaa omaksi.

Lohjan hintataso suhteessa naapurikuntiin on maltillinen. Hintatason ja Lohjanjärven lisäksi kaupungin vetovoimaisuutta lisää hyvä sijainti. Omaa positiivista virettään luovat muun muassa Asuntomessut, alueen muut laadukkaat tapahtumat ja hankkeet sekä suunnitteilla oleva tunnin juna.

Lohjan monipuoliseen tonttitarjontaan voi tutustua kätevästi uudessa karttapalvelussa osoitteessa https://karttapalvelu.lohja.fi .

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This