Usein kysytyt kysymykset

Katuvaloverkon huoltokierrokset tehdään kolme kertaa vuodessa (helmi-maaliskuussa, elo-syyskuussa ja marras-joulukuussa). Huoltokierrosten aikana vaihdetaan rikkinäiset lamput ja kirjataan ylös erillistä korjausta vaativat viat. Mikäli suurempi kokonaisuus, esim. katu tai risteysalue on pimeänä, hoidetaan valaistus kuntoon mahdollisimman pian. Myös vilkkuvat valot pyritään korjaamaan muun työn ohessa. Turvallisuutta vaarantavat kohteet korjataan välittömästi (irrotetut luukut, kolarit, myrskyvauriot).
Yksittäisiä lamppuja tai lamppuryhmiä ei vaihdeta ilmoitusten perusteella vaan kyseiset kohteet korjataan huoltokierrosten yhteydessä kustannussyistä. Valitettavasti yksittäinen valaisin voi siis olla pimeänä useamman kuukauden.

Yhteyttä voit ottaa suoraan varhaiskasvatuksen maksuista vastaavaan toimistosihteeriin. Puhelinumeron löydät maksupäätöksestä tai sijoituspäätöksen lisäksi lähetetyn sähköpostin/ kirjeen liitteestä. Toimistosihteereiden yhteystiedot löydät myös täältä.

Esiopetuspaikka osoitetaan lapselle ensisijaisesti oman asuinalueen oppilaaksiottoalueelta esiopetusta antavasta päiväkodista. Mikäli esiopetuspaikassa on oman alueen hakijoiden jälkeen tilaa, voidaan vapaille paikoille ottaa myös muilla oppilaaksiottoalueilla asuvia hakijoita.

Voit. On tärkeää muistaa perua toinen hakemus, kun saat paikan joko yksityisestä tai kunnallisesta päiväkodista.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaaja Noora Ehrström (etunimi.sukunimi@lohja.fi tai 044 374 5266) osaa kertoa alueen paikkatilanteesta sekä hakemusten käsittelytilanteesta.

Äkillisessä hoidontarpeessa kannattaa tehdä sähköinen hakemus ja ottaa yhteyttä palveluohjaaja Noora Ehrströmiin, etunimi.sukunimi@lohja.fi tai 044 374 5266. Varhaiskasvatuspaikka järjestyy kahdessa viikossa silloin, kun työtön työnhakija on äkillisesti työllistynyt tai saanut opiskelupaikan.

Keskustele muutoksista varhaiskasvatuspaikassa. Saat varhaiskasvatuspaikasta lomakkeen muutosta varten ja päiväkodin johtaja tekee päätöksen hoitoajan muutoksesta. Muutos astuu voimaan aina seuraavan kalenterikuukauden alusta.

Sähköisesti lähetettyyn hakemukseen ei voi itse tehdä muutoksia. Muutoksia voi tehdä olemalla yhteydessä palveluohjaaja Noora Ehrströmiin, etunimi.sukunimi@lohja.fi tai 044 374 5266.

Päivähoitopaikasta ilmoitetaan noin kuukausi ennen hoidon tarpeen alkua.

Lohja.fi, rullaa alas, kunnes näet oikealla oranssin laatikon, klikkaa > Suosituimmat > Hallintokalenteri

Lähetä oma kysymyksesi