Asuminen ja ympäristö

Lohjan kaupunki on mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (HINKU) -verkostossa. Hinku-kuntana Lohja on sitoutunut kunnianhimoisiin päästövähennystavoitteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Kohti hiilineutraalia kuntaa (HINKU)

Kuvalinkissä on Hinku-hankkeen logo, joka johtaa Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämälle Hiilineutraalisuomi.fi-sivustolle.

Lohja on ollut mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku) -verkostossa vuodesta 2013 lähtien. Hinku-kaupunkina Lohja on sitoutunut tavoittelemaan 80 prosentin vähennystä kasvihuonekaasupäästöissä vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Seuraa kaupungin ilmastotyötä näillä sivuilla ja Instagramissa @Ilmastolohja.

Jenna Kotilehto
projektivastaava