Idrotts- och motionstjänster

Lohjan Liikuntakeskus Oy, ett kommunalt aktiebolag, producerar Lojo stads motionstjänster för sina invånare. Lohjan Liikuntakeskus erbjuder motion för barn och unga samt personer i arbetsför ålder, seniorer och specialgrupper. Du hittar mer information om motion, kurser och andra motionstjänster här.

MoreMove-kortet för 13-17-åringar

Pris: vårsäsongen januari – april 29 € (mars – april 20 €)

  • Rekreationsbadet Neidonkeidas SIMNING
  • Alla GYM på Liikuntakeskus
  • LEDDA MoreMove-TURER
  • LEDIGA TURER för motion på egen hand

Kortet kan köpas vid kassan på Neidonkeidas och Sportcentret Tennari samt på Virkby bibliotek. Mer information om kortet hittar du här.

Ledd motion för vuxna

Vårsäsongen 7.1 – 28.4.2019

Lohjan Liikuntakeskus ordnar ledd motion för personer i arbetsför ålder. Man kan välja mellan olika typer av innegympa, gruppmotionstimmar och vattengympa. Det är möjligt att delta i gympa med ett engångskort eller ett seriekort.

Du hittar mer detaljerad information om ledd motion och veckokalendern för ledd motion här.

Seniormotion

Vårsäsongen 7.1 – 26.4.2019

Seniormotion som ordnas av Lohjan Liikuntakeskus är avsedd för personer som har fått ett pensionsbeslut. För seniorer finns det olika motionsgrupper som man kan anmäla sig till för höst- eller vårsäsongen. Dessutom finns det bland annat vattengympa för seniorer som inte kräver en separat anmälan. Mer information om seniormotion hittar du här.

Motion för specialgrupper

Vårsäsongen 7.1 – 28.4.2019

Lohjan Liikuntakeskus ordnar motion också för specialgrupper. Man söker till motion för specialgrupper separat med en elektronisk blankett. Mer information om motion för specialgrupper: Minna Nuppola, tfn 050 4431 413, minna.nuppola@lohja.fi. Mer detaljerad information finns här.

Kurser

Lohjan Liikuntakeskus ordnar olika kurser för såväl för barn och unga som för personer i arbetsför ålder och seniorer. Mer information om kurser finns här.

Motionsrådgivning

Motionsrådgivning är en serviceform som Liikuntakeskus erbjuder Lojobor som rör på sig för lite med tanke på sin hälsa Motionsrådgivning erbjuder stöd för att komma i gång med motion och information om olika motionsmöjligheter. Motionsrådgivningen är avgiftsfri. Förfrågningar och bokningar Minna Nuppola tfn 050 443 1413 eller per e-post minna.nuppola@lohja.fi

Evenemang

Lohjan Liikuntakeskus ordnar också olika evenemang. Evenemangen finns på VisitLohjas evenemangskalender. Mer information om evenemang finns också på Lohjan Liikuntakeskus webbplats.

 

Related to the subject: