Välkommen att arbeta hos Lojo stad

Välkommen att arbeta hos Lojo – en stad för levnadsglada människor!

Lojo är en livlig stad i metropolområdet omfamnad av landsbygden. Staden är känd som ett val för levnadsglada människor. Vi har en rik historik, skön natur och ett livligt stadsliv. Lojo är en plats som känns som hemma redan från första ögonblicket.

Vi är en hållbart växande insjöstad i Västra Nyland i korsningen av två stora vägar cirka 45 minuter från huvudstadsregionen. Arbetsresan från huvudstadsregion går bekvämt motströms.

Lojo stad har över 2 000 anställda. Vi erbjuder kontinuerligt intressanta jobbmöjligheter inom flera branscher, såväl inom den tekniska sektorn som inom bildningssektorn. På Lojo stad skapar vi högklassiga och smidiga tjänster och en trevlig och livskraftig boendemiljö för närmare 46 000 Lojobor och tusentals sommargäster.

För oss är det viktigt att våra arbetstagare mår bra och utvecklar sig i sitt arbete. Vi är stolta över våra skickliga arbetstagare och vi uppskattar deras kompetens, nya idéer och engagemang i våra gemensamma mål. Vi är övertygade om att en välmående, entusiastisk och yrkeskunnig personal är nyckeln till en produktiv och effektiv stadsorganisation. Hos oss kan du utvecklas, växa och må bra.

Våra värden är

  • Mod att förnya sig och växa
  • Hållbara val
  • Vi bygger framgång tillsammans
  • Transparent och deltagande

Lojo stad är en pålitlig och stabil arbetsgivare. I Lojo utför du arbete som har en direkt och omfattande inverkan på Lojobornas vardag och det utförs i samarbete med aktörer från flera olika sektorer.

Lojo stad är utbildningsvänlig och stöder de anställdas utbildning. Vi erbjuder förmåner som stöder din ork och ditt välbefinnande, pausgymnastikprogram, förmåner för välbefinnande och motion samt lunchförmån. Vi uppskattar balans mellan arbete och fritid.

Vi är redo att tackla framtidens utmaningar. Vi utvecklar våra tjänster och vår verksamhet kontinuerligt för att i bästa mån möta de behov som samhället och miljön i förändring kräver. Vi är även med i nätverket HINKU som är föregångare vad gäller att bromsa klimatförändringen.

Välkommen till oss för att bygga framtidens Lojo! Ta del av våra lediga platser och bli en del av staden som är för levnadsglada människor. Här är hjärtat hemma.

Lojo är en frivilligt tvåspråkig stad. Lojo stad uppskattar likvärdighet och mångsidighet i arbetsgemenskapen.

Lediga jobb – här hittar du stadens lediga jobb samt kommer till den elektroniska platsansökan.  Om du behöver hjälp med att lämna in en ansökan elektroniskt, kontakta Lojo rekrytering, tfn 044 374 6441 eller rekrytointi@lohja.fi

 

Related to the subject: