Välkommen att arbeta hos Lojo stad

Lojo stad – en stad i landsbygdens famn

Lojo är en trygg och växande insjöstad i västra Nyland och ligger i korsningen mellan två stora vägar, cirka 45 minuters resa från huvudstadsregionens sug. Arbetsresan från huvudstadsregion går bekvämt motströms. Vi skapar högkvalitativa och smidiga tjänster och en bekväm och livskraftig boendemiljö för de drygt 45 000 invånarna i Lojo.

Vi är genuint med och bygger ett nytt attraktivt Lojo med hjälp av cirka 2 200 medarbetare. Alla våra medarbetares arbetsinsats, kompetens och trivsel är viktiga saker för oss. Vår resurs är en välmående personal som arbetar för samma mål.

Våra värden är öppenhet, invånarorientering, mod och ansvar.

Kom med och skapa tillsammans med oss framtidens Lojo!

Lediga jobb – här hittar du stadens lediga jobb samt kommer till den elektroniska platsansökan.  Om du behöver hjälp med att lämna in en ansökan elektroniskt, kontakta Lojo rekrytering, tfn 044 374 6441 eller rekrytointi@lohja.fi

Lojo stad behöver också korttidsvikarier bland annat till undervisningen, småbarnspedagogiken, kosthålls- och städservicen. Skicka en ansökan om kortjobb och Lojo rekrytering kallar dig till en intervju.